Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 nov 2007 - Anul XII, nr. 269 (3642)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Balul Bobocilor

Ştirile care contează - „CUZA TV”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava a organizat vineri, 9 noiembrie, la Sala „Dom Polski”, Balul Bobocilor, un spectacol care a avut ca temă televiziunea -  „CUZA TV” – ştirile care contează.

„Savanţii ne-au relatat că omenirea poate fi clasificată în 3 mari tipuri: cei care urmăresc ştirile, cei care fac ştirile şi oamenii care apar la ştirile CUZA TV”, a fost prezentarea de început a balului, făcută de către cei doi prezentatori: Anca Spatariuc şi Claudiu Cudla.

Fără mari artificii, dar cu o temă inspirată, din care s-au putut crea multe de momente umoristice apreciate de public, elevii de la „Cuza” au deschis spectacolul cu muzică folk, în interpretarea Grupului „Symbol”.

Pentru concursul de Miss Boboc au fost selectate 8 boboace din clasele a IX-a , care au trecut prin mai multe probe de concurs, pentru ca, în final, să fie desemnate trei Miss-uri. Fetele au trecut prin proba întrebărilor fulger, pentru care s-au pregătit conştiincios, şi, ca atare, au răspuns „ca la carte”.

A doua probă, „Salvaţi-mi clasa”, a constat în prezentarea ţinutei sport, un fel de uniforme pe care elevele şi le-ar dori la şcoală, doar că mai intervine şi „vechea  - actuala uniformă impusă de regulament”.

Proba aceasta a fost bine legată de un moment artistic „Sacoum obligatus”, care a fost apreciat atât de dascăli, cât şi de elevii din liceu. Un alt moment din spectacol, şi probă de concurs pe deasupra, a fost „Fashion TV”. A fost o încercare a boboacelor de a se mişca natural, pe tocuri înalte, cu rochii de seară. Unora le-a ieşit, altora nu.

 

Parodii, clipuri publicitare, scenete

 

Având ca tematică televiziunea, organizatorii au ales o altă probă de concurs inspirată din televiziunea reală, puţin altfel, „Dansez pentru mine...aaa...tine”. La această probă juriul a avut posibilitatea să aleagă cea mai bună dansatoare, remarcată şi aplaudată şi de public.

De-a lungul spectacolului, elevii de la Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza” au prezentat parodii după mai multe emisiuni TV: „Maltrataţi în dragoste”, „Tezaur Folcloric”, dar şi câteva momente publicitare postate pe un panou aşezat în sală, panou care, prin imaginile prezentate, a salvat mai multe momente „moarte” din spectacol. Publicul a urmărit clipuri publicitare pentru: „Taxi Cuza”, „Cuzafone”, „Cuzafard”.

Nu putea lipsi nici Gigi Becali din program, ironizat la rubrica sport, dar nici prezentatoarele care fac greşeli frecvente la prezentarea vremii – în emisiunea „Meteo”. Organizatorii au inclus în programul balului mai multe scenete („Maltrataţi în dragoste!”), după care au inclus o prezentare de modă „Stylissimo” (creaţii semnate de Corina Chiriac), sceneta „Ora de sport”, toate cu texte bine scrise, interpretate cu talent de elevi din liceu, care, fără să pretindă că sunt profesionişti, doar de dragul spectacolului, au făcut eforturi ca publicul să râdă, să se simtă bine în sală.

Formaţia „Inofensiv”, chemată să susţină un concert la finalul spectacolului, nu a reuşit să reţină publicul în sală, având o prestaţie foarte slabă. Pe lângă faptul că nu aveau voce, mai cântau şi manele... Colegiul Tehnic „Alexandru Ioana Cuza” ne-a obişnuit, în ultimii ani, cu spectacole reuşite, doar că invitaţii „de onoare” nu s-au străduit să fie la nivelul programului conceput de liceeni.

 

Pe scurt:

  • Miss Boboc a fost desemnată Loredana Roman, Miss Popularitate - Bianca Sălăgeanu, iar Miss Dans - Larisa Petrea
  • S-au bătut pentru cele trei titluri de Miss: Paula Sandu, Andrada Aursulesei, Bianca Sălăgeanu, Larisa Petrea, Gabriela Popescu, Alexandra Filimon, Loredana Roman şi Diana Botezatu
  • Din partea profesorilor, s-au implicat în organizarea balului Florentina Vizitiu, Elena Brădăţan, Alina Grigoraş.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ştirile care contează - „CUZA TV”.
 Vizualizări articol: 1994 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Ştirile care contează - „CUZA TV”4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei