Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 mar 2008 - Anul XIII, nr. 72 (3753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Coafură ca în copilărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doamnelor şi domnişoarelor care au părul lung sau de lungime medie, specialiştii le recomandă să varieze coafura obişnuită şi să încerce părul prins în coadă, pentru un stil lejer, dar care nu lasă loc pentru monotonie.

Coada revine în tendinţe, fiind preferată în special pentru tehnica simplă de care este nevoie pentru a fi obţinută. Puteţi opta să reveniţi la coada pe care o ştiţi din copilărie, clasică şi „disciplinată”, sau puteţi miza pe o coafură asemănătoare, dar care vă conferă un look original sau sofisticat. Stiliştii o recomandă cu căldură, întrucât acest stil vă permite să vă folosiţi din plin creativitate pentru obţinerea imaginii pe care o doriţi.

 

Pregătire.

Pentru a obţine o coadă perfectă, cel mai important este să vă pregătiţi părul pentru această coafură, pentru că nu este compatibilă cu părul tern sau gras: el trebuie să fie curat şi să aibă volum. Când vă spălaţi pe cap, folosiţi cu încredere şampoane ce conferă părului volum, iar la uscarea cu foehnul, aeraţi-vă părul cu ajutorul unei perii rotunde şi groase. În plus, nu ezitaţi să folosiţi şi spray fixativ sau spumă care să dea impresia că părul este mai des.

Tendinţa momentului o reprezintă coada sofisticată, cu părul prins la spate şi ridicat aproape de vârful capului, unde i se conferă volum. Evitaţi să strângeţi prea tare părul, folosind pentru aceasta un elastic moale.

Daţi volum părului prins tapând uşor coada lângă baza ei, apoi separaţi o şuviţă şi înfăşuraţi-o în jurul elasticului, fixând-o invizibil cu agrafe.

 

Varietate de stiluri.

Coada de cal este un tip de coafură ce face posibilă realizarea unei largi varietăţi de stiluri. Puteţi opta pentru o coadă prinsă în vârful capului sau jos, la baza gâtului, drept sau într-o parte, cu breton sau fără, sau puteţi alege o coadă mai lejeră, care să lase câteva şuviţe libere, pentru un aspect natural.

La fel de bine puteţi alege să realizaţi o coadă clasică, prinsă cu un elastic şi atât, exact ca în copilărie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Coafură ca în copilărie.
 Vizualizări articol: 1106 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coafură ca în copilărie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei