Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 aug 2011 - Anul XVI, nr. 188 (4786)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Moda la plajă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fiecare femeie ştie foarte bine cât de important este să aleagă costumul de baie potrivit pentru a avea o apariţie spectaculoasă pe plajă.

La fel de bine, însă, doamnele şi domnişoarele ştiu că la plajă nu se poartă doar costume de baie, ci este nevoie de rochii frumoase, pantaloni scurţi sexy şi bluziţe sau maiouri colorate. Acum, una dintre dilemele femeilor este de a se hotărî ce să arunce şi ce să păstreze din garderoba de anul trecut, dar şi cu ce obiecte vestimentare noi să îşi completeze bagajul pentru concediu. Hainele vaporoase şi culorile deschise sunt elementele de bază care trebuie să caracterizeze garderoba pentru vară, când temperaturile cresc foarte mult şi indicele de confort termic scade.
Numai că, pe cât este de important să vă feriţi de căldură purtând haine potrivite, pe atât este de indicat să purtaţi cele mai la modă costume de baie şi haine pentru plajă. Şi, totuşi, nu este atât de greu să arătaţi bine atunci când mergeţi la piscină sau pe malul mării.

 

Pantaloni scurţi şi rochii

O foarte bună modalitate de a vă face remarcată este să vă puneţi în valoare nu doar silueta, ci şi picioarele bronzate. De aceea, nu ezitaţi să îmbrăcaţi pantaloni scurţi, căci aceştia sunt obiecte vestimentare care nu trebuie să vă lipsească din garderobă în această vară. Aveţi însă în vedere că termenul de „pantaloni scurţi” nu se referă numai la cei care abia acoperă fesele, ci la toate modelele care nu îmbracă piciorul în întregime. Aveţi, deci, de ales între pantalonii scurţi în accepţiunea tradiţională, pantalonii tip bermude, până deasupra genunchiului, sau modelul capri, adică pantalonii trei sferturi. În general, pantalonii scurţi de vară sunt făcuţi din materiale uşoare şi vaporoase, ca de exemplu bumbac, in sau pânză, însă şi cei din denim sunt foarte populari, cu toate că nu sunt la fel de confortabili pe vreme călduroasă.
Rochia este un alt obiect vestimentar nelipsit din garderoba doamnelor şi domnişoarelor care vor să fie la modă chiar şi când merg la plajă. Materialul preferat al femeilor atunci când vine vorba de rochii de vară este inul sau bumbacul, pentru că acestea oferă şi un grad sporit de confort. Lungimea rochiilor depinde nu doar de preferinţele personale şi de ocazie, ci şi de conformaţia fiecărei persoane. Astfel, doamnele şi domnişoarele pot opta pentru rochiile maxi, care acoperă în întregime picioarele, sau pentru cele până la genunchi, care sunt extrem de comode. În general, aceste rochii au bretele (mai subţiri sau mai groase) sau se leagă după gât, însă există şi modele a căror talie este tip bustieră - acestea fiind ideale pentru doamnele şi domnişoarele care doresc să se bronzeze uniform pe umeri.

 

Accesorii la plajă

Eşarfa lată, pareo-ul sau rochiile largi de plajă sunt indispensabile pentru o vacanţă petrecută la mare. Acestea sunt ideale pentru a acoperi corpul - fie în drumul spre şi de la plajă, fie în timpul plimbărilor pe malul mării. Pareo-ul este un accesoriu foarte practic, care poate servi drept fustă, rochie sau pelerină pentru mascarea costumului de baie în timpul plimbărilor, în timp ce rochiile lungi şi largi nu mai sunt „dedicate” doar femeilor mai în vârstă. Cele mai îndrăzneţe dintre dumneavoastră pot alege, în schimb, să îşi acopere costumul de baie în timpul plimbărilor cu rochiţe sau fuste scurte, care arată picioarele în întregime.

 

Costumul de baie, piesa esenţială

În vogă în această vară sunt costumele de baie croşetate, cele cu aspect vintage sau cele minimaliste. Doamnele şi domnişoarele cu bust mic pot alege cu încredere modelul în două piese, cu sutien fără bretele, în nuanţe vesele şi luminoase. Dacă doriţi să fiţi o apariţie fermecătoare la piscină, puteţi opta pentru un model de costum de baie al cărui sutien se prinde doar pe un umăr. Atenţie, însă, acesta nu este recomandat pentru purtare pe plajă, pentru că nu este confortabil şi vă puteţi trezi chiar victima unui accident vestimentar nedorit.
Pentru doamnele şi domnişoarele romantice, specialiştii recomandă costumul de baie cu volănaşe, din materiale în nuanţe pale. Din două piese sau întreg, acest costum pune în evidenţă feminitatea oricărei siluete. Dacă sunteţi adepta imprimeurilor, trebuie să ştiţi că acestea se poartă, dar nu trebuie să fie foarte îndrăzneţe: puteţi opta pentru modele geometrice, florale sau animaliere, în culori vesele.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moda la plajă.
 Vizualizări articol: 1195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moda la plajă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei