Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 mai 2010 - Anul XV, nr. 118 (4409)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Creativitatea, abilitate esenţială în desfăşurarea cu succes a activităţii - studiu IBM

Directorii executivi consideră creativitatea ca fiind o abilitate esenţială în desfăşurarea cu succes a activităţii într-o lume din ce în ce mai complexă, fiind mai importantă decât rigurozitatea, disciplina managerială şi chiar viziunea, reiese dintr-un studiu IBM.

Pentru realizarea acestui studiu au fost intervievaţi peste 1.500 CEO din 60 de ţări şi 33 de ramuri industriale.

Mai puţin de jumătate din persoanele aflate pe poziţia de CEO pe plan global sunt de părere că organizaţiile lor sunt pregătite în mod adecvat pentru a face faţă unui mediu de afaceri volatil şi din ce în ce mai complex.

Directorii executivi se confruntă cu schimbări majore - noi legi, schimbări în ceea ce priveşte distribuţia forţelor economice pe plan mondial, o transformare accelerată a industriei, volume de date în continuă creştere, o evoluţie rapidă a preferinţelor clienţilor - care, potrivit studiului, pot fi depăşite prin cultivarea "creativităţii" în cadrul organizaţiei.

Peste 60% din CEO consideră că transformările din industrie reprezintă cel mai important factor care contribuie la instaurarea incertitudinii, iar concluziile arată nevoia de a descoperi noi metode de administrare a unei organizaţii.

Studiul arată, de asemenea, existenţa unor diferenţe semnificative între preocupările şi priorităţile directorilor executivi din Asia, Europa sau America de Nord, fiind pentru prima dată când se constată asemenea diferenţe regionale semnificative.

Persoanele intervievate au afirmat faptul că mediul de afaceri actual este volatil, nesigur şi tot mai complex. Opt din zece CEO estimează faptul că mediul în care îşi desfăşoară activitatea va deveni mult mai complex, dar numai 49% consideră că organizaţiile din care fac parte sunt pregătite pentru a face faţă cu succes acestei situaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Creativitatea, abilitate esenţială în desfăşurarea cu succes a activităţii - studiu IBM.
 Vizualizări articol: 455 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Creativitatea, abilitate esenţială în desfăşurarea cu succes a activităţii - studiu IBM0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei