Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 297 (5504)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW Seria 4 Coupe cucerește prin eleganță și sportivitate

BMW repornește ofensiva în clasa medie cu un puternic și rafinat coupe. Brandul german  oferă pe piața europeană noul Seria 4 Coupé, un vehicul ce cucerește prin combinația unică dintre eleganță și sportivitate. Clienții noului model au la dispoziție cinci versiuni, din care două cu tracțiune integrală xDrive.

Gama de motoare include două versiuni pe benzină de 245 și 306 cai putere, acompaniată de un propulsor turbodiesel de 184 cai putere. Consumul acesteia este de numai 4,7 litri la 100 km. Modelele pe benzină promit un consum mixt cuprins între 6,6 și 8,2 litri. Toate motoarele îndeplinesc normele de poluare Euro 6 fiind echipate standard cu transmisie manuală cu șase trepte și sistemul Eco Pro, care oferă posibilitatea de a reduce consumul de combustibil cu până la 20%.

Opțional este disponibilă o cutie automată cu 8 trepte.

La bordul sportivului coupe în două uși se va regăsi și tehnologia Proactive Driving Assistant care pe baza configurației traseului poate oferi recomandări în materie de condus economic.

BMW susține că Seria 4 Coupé prevesteşte începutul unei noi ere coupé și reușește o diferenţiere tehnică mai mare faţă de BMW Seria 3, aspect ce se traduce prin noile dotări premium, precum farurile LED integrale.

În materie de dotări standard, fiecare exemplar pleacă echipat din fabrică cu un pachet de 7 airbaguri, senzor de impact, control dinamic al stabilităţii (DSC), control dinamic al tracţiunii (DTC), pilot automat cu funcție de frânare, aer condiționat automat, coloană de direcție reglabilă, volan sport din piele, diferenţial blocabil electronic, jante de 17 inci echipate cu anvelope umflat discuri față și spate ventilate.

Cu un design particularizat de silueta dinamică, Seria 4 Coupé dispune de dimensiuni mai generoase, gardă la sol mai joasă și o aerodinamică îmbunătățită comparativ cu actualul BMW Seria 3 Coupé. Proporțiile sportive sunt dublate de noul design al profilului, priza de aer mărită și fanta aerodinamică de la baza aripilor față care reduce forţa de rezistenţă.

Interiorul combină sportivitatea cu eleganța. Cabina oferă calitate tipică BMW și o ergonomie de înalt nivel.

Noul Seria 4 Coupé vine cu o nouă tehnologie pentru şasiu, centru de greutate coborât, distribuţie a maselor în raport 50:50, reglaje fine în materie de aerodinamică, ce permite mărcii BMW să promită noi standarde de manevrabilitate și performanță.

Prețul de bază este fixat la 40.796 euro cu TVA, în timp ce versiunea de top va costa 52.948 euro cu TVA. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW Seria 4 Coupe cucerește prin eleganță și sportivitate.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 918 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW Seria 4 Coupe cucerește prin eleganță și sportivitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei