Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 iun 2012 - Anul XVII, nr. 139 (5044)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

BMW dezvăluie noutățile limuzinei Seria 7 Facelift

BMW este pregătit să reconfirme poziţia celui mai inovator sedan din segmentul de lux. "Nava-amiral" din flota BMW îşi propune să alăture prin tehnologie avansată o serie de concepte care aparent se anulează reciproc: dinamism, eficienţă, confort. O serie de modificări importante, care vor fi disponibile odată cu 1 septembrie şi în România, îşi propune să facă din Seria 7 Facelift un etalon de sportivitate în segment, dar să asigure în acelaşi timp cel mai mic consum alături de un confort exemplar.

Primele modificări vizibile sunt noile faruri LED, care conferă automobilului o imagine unică şi o prezenţă deosebit de puternică. La interior modificările asigură un nivel de confort crescut printr-o izolare fonică optimizată, îmbunătăţirile şasiului şi suspensiei şi selecţia vastă de echipamente opţionale care includ, în premieră, şi sistemul de sunet Bang & Olufsen.

Gama de sisteme de transmisie - noi sau optimizate -, care include cel mai puternic motor diesel cu şase cilindri şi cea de-a doua generaţie BMW ActiveHybrid 7, stabilesc noi standarde privind performanţele şi eficienţa. Lista de propulsoare este deschisă de noul 730d care oferă acum 258 cp (5,6 litri consum mixt). Designul executat impecabil, materialele de înaltă clasă, calitatea manufacturii şi caracterul practic remarcabil definesc interiorul gamei Seria 7 Sedan. Au fost de asemenea dezvoltate o serie de măsuri pentru nivelul de zgomot perceput în habitaclu, de la optimizări aerodinamice, până la îmbunătăţirea suplimentară a izolaţiei fonice.

La BMW Seria 7 Facelift, afişajul multifuncţional al instrumentelor, aflat în spatele volanului, este conceput după nevoile conducătorului. Utilizarea extinsă a tehnologiei black-panel deschide un spectru complet nou al opţiunilor de afişare prin monitorul de 10,25 ţoli. Limuzina dispune de motoare noi sau complet revizuite, deosebit de economice şi cu un nivel redus ale emisiilor. Tehnologii precum funcţia Auto Start-Stop, generarea energiei la frânare, a doua generaţie a comutatorului Driving Experience Control cu mod ECO PRO, precum şi funcţia de coasting (rulare liberă) asigură o reducere suplimentară a consumului.

Şasiul a fost supus unor serii extinse de modificări prin care confortul călătoriei cu BMW Seria 7 Sedan a primit îmbunătăţiri importante. În completarea reglajului optimizat al şasiului şi a suspensiei pneumatice cu autonivelare pe puntea spate vine servodirecţia electrică, disponibilă standard. De la ABS şi sistemul de control al stabilităţii (DSC), până la sistemul inteligent de tracţiune integrală xDrive, direcţia adaptivă integrală sau răspunsul amortizoarelor, toate funcţionează împreună pentru un răspuns optim şi asigurarea dinamicii şi confortului la rulare.

Printre sistemele care contribuie la maximizarea siguranţei se regăsesc BMW Night Vision + Dynamic Light Spot cu tehnologia de recunoaştere a pietonilor (unică în segmentul premium), asistarea fazei lungi LED cu efect antiorbire, Driver Assistant Plus cu funcţia Stop & Go, Active Protection cu recunoaştere automată a nivelului de oboseală şi Speed Limit Info (informare cu privire la limita de viteză).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW dezvăluie noutățile limuzinei Seria 7 Facelift.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 383 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW dezvăluie noutățile limuzinei Seria 7 Facelift0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei