Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 ian 2012 - Anul XVII, nr. 18 (4923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şi deputatul PNL Teodor Atanasiu şi-a scris demisia, alături de "zeci" de colegi

Deputatul PNL de Alba Teodor Atanasiu a declarat, ieri seară, că şi-a scris demisia din Parlament, alături de "zeci de parlamentari liberali", care nu vor ca prin prezenţa lor în legislativ să arate că "ar mai exista democraţie în România".
Atanasiu a declarat corespondentului MEDIAFAX că a decis, în urma întâlnirii grupurilor parlamentare ale PNL cu conducerea partidului, să îşi scrie demisia din Parlament, ca reacţie la faptul că puterea "a refuzat toate punţile de legătură" pe care opoziţia a încercat să le deschidă pentru a găsi o soluţie pentru scoaterea României din impasul politic în care se află.
"În aceste condiţii, considerăm că singura variantă este să renunţăm la a gira o putere care nu mai are nici o treabă cu democraţia. Nu vrem să arătăm că prin prezenţa noastră în Parlament ar mai exista democraţie în România", a spus Atanasiu.
Întrebat câţi dintre colegii săi şi-au scris demisiile, Atanasiu a răspuns că a văzut făcând acest lucru foarte mulţi colegi de partid, "câteva zeci".
El a adăugat că liberalii se vor retrage din Parlament împreună cu reprezentanţii USL, Crin Antonescu fiind mandatat să discute acest lucru.
Întrebat ce ar urma după demisii, Teodor Atanasiu a răspuns că, în mod normal, alegeri anticipate, însă a afirmat că nu se aşteaptă la acest lucru de la actuala putere.
"În mod normal, dacă am avea o putere responsabilă, ar trebui să urmeze alegeri anticipate. Cunoscându-i pe cei de la PDL, care se ţin cu dinţii de putere, probabil că îşi vor continua activitatea parlamentară ca şi cum în stradă nu se întâmplă nimic, în Parlament ar fi, conform unui parlament democratic, putere şi opoziţie, iar ei îşi vor vedea de treabă, îşi vor vota legile lor, cum vor ei, aşa cum au făcut şi până acum", a conchis Atanasiu.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ieri seară, că parlamentarii liberali doresc, după ce puterea a refuzat declanşarea de anticipate, ca deputaţii şi senatorii USL să demisioneze din funcţii, el precizând că vor urma discuţii cu partenerii din Uniune, înainte de hotărârea finală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi deputatul PNL Teodor Atanasiu şi-a scris demisia, alături de "zeci" de colegi.
 Vizualizări articol: 629 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şi deputatul PNL Teodor Atanasiu şi-a scris demisia, alături de "zeci" de colegi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Santaj trimis de
(24 ian 2012, 11:19:10
Cu acest santaj nu se ajunge nicaieri poate ca cativa parlamentari usl isi vor dea demisia dar vor ramane cu buza umflata pentru ca restul nu isi va lasa functiile de dragul lui Crin si al lui Ponta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei