Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 ian 2012 - Anul XVII, nr. 18 (4923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: PNL propune demisia parlamentarilor USL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ieri seară, că parlamentarii liberali doresc, după ce puterea a refuzat declanşarea de anticipate, ca deputaţii şi senatorii USL să demisioneze din funcţii, el precizând că vor urma discuţii cu partenerii din Uniune, înainte de hotărârea finală.
"Din ce am discutat deocamdată în această seară se poate degaja, şi sunt mandatat să comunic acest lucru, un consens în legătură nu numai cu disponibilitatea, dar cu dorinţa parlamentarilor liberali de a ne retrage din acest Parlament şi a nu reveni decât atunci când vom reveni prin votul românilor chemaţi la urne", a spus Antonescu.
Liderul PNL a admis că există păreri şi într-un sens şi în altul.

 

Ludovic Orban şi-a scris demisia din Parlament

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, ieri, că deputatul liberal Ludovic Orban şi-a scris demisia din Parlament şi i-a încredinţat-o în calitate de preşedinte al partidului, mandatându-l să o anunţe public, el precizând că va face acest lucru când USL va lua o decizie oficială în acest sens.
"În legătură cu deciziile – Ludovic Orban a fost primul. După aceea mai mulţi colegi au făcut acelaşi lucru. A scris o demisie din Parlament, pe care nu a produs-o, deci nu a demisionat ca atare, ci mi-a încredinţat-o în calitate de preşedinte al partidului mandatându-mă să o folosesc, să o produc, să o anunţ public atunci când va fi cazul. Când vom lua o decizie oficială, toată opoziţia, o voi face", a spus Antonescu.

 

Deputatul PNL Horia Cristian: Mi-am scris demisia din Parlament, alături de 20 de parlamentari

Deputatul PNL de Timiş Horia Cristian a declarat, ieri seară, corespondentului MEDIAFAX, că şi-a scris demisia din Parlament şi a depus-o la biroul liderului de partid Crin Antonescu, alături de alţi circa 20 de parlamentari liberali.
Cristian a declarat că, împreună cu alţi 20 de parlamentari liberali, şi-a scris demisia din Parlament, documentul fiind depus la biroul lui Crin Antonescu.
"Mi-am scris demisia din Parlament şi am pus-o pe masa domnului Crin Antonescu. Această demisie are, însă, valoare doar dacă toată opoziţia va face la fel. Împreună cu mine şi-au mai depus demisiile aproximativ 20 de parlamentari din grupul liberal. Prin acest gest vreau să se facă diferenţa foarte limpede între ceea ce înseamnă omul politic Horia Cristian şi ceea ce înseamnă om politic din actuala putere. Dacă nu facem alegeri anticipate, va însemna sfârşitul României”, a spus Cristian.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: PNL propune demisia parlamentarilor USL.
 Vizualizări articol: 634 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: PNL propune demisia parlamentarilor USL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Frica de electorat trimis de
(24 ian 2012, 13:25:27
Dl.Antonescu de ce nu demisioneaza el ?de pe locul 3 nu va mai avea ocazia sa ajunga deputat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei