Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 ian 2012 - Anul XVII, nr. 18 (4923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu: Nu facem grevă parlamentară, trebuie să se hotărâm dacă rămânem sau nu în Parlament

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că opoziţia are de decis dacă parlamentarii acesteia se retrag sau nu din Parlament, el precizând că cei din opoziţie nu au de gând să facă grevă parlamentară.
Antonescu a spus că începutul sesiunii parlamentare nu îi poate găsi pe cei din opoziţie "hârjonindu-se" cu Ioan Oltean "pe proceduri", "în vreme ce oamenii stau cu orele şi cu zilele sub gerul lui ianuarie şi a lui februarie în stradă".
"Mai sunt 4-5 zile până la începutul sesiunii, vom vedea ce se întâmplă. Dar este clar că începutul sesiunii parlamentare nu ne poate găsi pe noi, asta mie mi-e limpede chiar dacă o spun cu titlu personal, nu ne poate găsi pe noi hârjonindu-ne pe aici cu domnul Oltean pe nişte proceduri, în vreme ce oamenii stau cu orele şi cu zile, sub gerul lui ianuarie şi a lui februarie, în stradă", a spus Antonescu, pe holurile Parlamentului.
Liderul PNL a spus că opoziţia are de decis dacă parlamentarii acesteia se retrag din Parlament sau dacă pot continua în această situaţie.
"Nu avem de gând nici să facem grevă parlamentară, cum am înţeles că s-a răspândit ştirea cred că dintr-o neînţelegere, avem de decis dacă, unilateral, parlamentarii opoziţiei se retrag din Parlament, demisionează sau dacă putem să continuăm sub această situaţie", a explicat Antonescu.
Întrebat dacă opoziţia va părăsi Parlamentul, Crin Antonescu a arătat că aceasta este o decizie pe care nu o ia singur, ci o va discuta în grupurile parlamentare ale PNL şi cu partenerii din USL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu: Nu facem grevă parlamentară, trebuie să se hotărâm dacă rămânem sau nu în Parlament.
 Vizualizări articol: 570 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Antonescu: Nu facem grevă parlamentară, trebuie să se hotărâm dacă rămânem sau nu în Parlament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei