Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 ian 2012 - Anul XVII, nr. 18 (4923)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boagiu, către opoziţie: Ceea ce vă cer, cu prietenie şi respect, este să opriţi denigrarea României

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, le-a cerut, ieri, reprezentanţilor opoziţiei să oprească "denigrarea României" şi să nu o lase prin demersurile lor descoperită în faţa furtunii.
"Pe drumurile din România, pe autostrăzi, căi ferate, pe centurile ocolitoare, prin aeroporturi, cu metroul nu circulă numai membrii PDL, circulă toţi cetăţenii acestei ţări şi pentru ei avem cu toţi obligaţia să fim serioşi şi să ducem mai departe aceste proiecte şi să lăsăm demagogia şi lupta politică deoparte, pentru că interesul este mult prea mare pentru România în acest moment. Ce vă cer, cu prietenie şi respect, este să opriţi denigrarea României, nu de dragul nostru, nu de dragul politicienilor. Opriţi lucrurile acestea de dragul românilor, care aşteaptă cu totul şi cu totul altceva de la politicienii responsabili din această ţară", a spus Boagiu, în şedinţa de plen din sesiunea extraordinară a Parlamentului.
Ministrul democrat-liberal a spus că şi-ar fi dorit ca "iarna vrajbei" să se transforme într-o iarnă a dialogului, a compromisului.
Ea a arătat că acele câteva mii de protestatari îşi manifestă nemulţumirea atât faţă de guvernanţi, cât şi faţă de reprezentanţii opoziţiei.
"Ar trebui să recunoaştem, cu toţi, că suntem în egală măsură vinovaţii principali pentru deteriorarea climatului politic din România şi pentru mutaţiile profunde care s-au produs în societatea românească", a afirmat Anca Boagiu.
"Vedem astăzi o societate radicalizată, o societate care s-a radicalizat ca urmare a bombardamentului pe care îl facem zilnic cu ură, cu violenţă, cu violenţă verbală, cu excese comportamentale", a apreciat aceasta, adăugând că "totul porneşte de la lipsa unui dialog de substanţă între putere şi opoziţie".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boagiu, către opoziţie: Ceea ce vă cer, cu prietenie şi respect, este să opriţi denigrarea României.
 Vizualizări articol: 502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boagiu, către opoziţie: Ceea ce vă cer, cu prietenie şi respect, este să opriţi denigrarea României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo trimis de
(24 ian 2012, 11:21:49
Bravo doamnei ministru din cauza USL am ajuns sa se discute iarasi despre noi in lume,acum cand episodul cu rromii s-a cam dat uitarii.Dupa ce ca n-au ajutat la redresarea economiei a tarii USL ne ingroapa si mai tare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei