Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 aug 2011 - Anul XVI, nr. 193 (4791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Opt romi au ocupat ilegal locuinţa unei femei din Marea Britanie, ofiţer la Imigrări

Opt romi au ocupat ilegal casa unei femei din Leytonstone, Marea Britanie, neştiind că aceasta este chiar ofiţer la Imigrări şi au întâmpinat-o cu o sticlă de vin, în vreme ce femeile purtau hainele ei, relatează This Is London.

Julia High (55 de ani) a fost plecată trei zile de acasă, fiind anunţată de vecini că în locuinţa ei s-au stabilit ilegal mai multe persoane.

Întorcându-se la locuinţa ei, femeia a găsit opt romi în casă, care insistau că au închiriat legal proprietatea, arătându-i chiar şi un contract de închiriere.

Romii, de origine română, au găsit în casă o sticlă de vin şi au invitat-o pe proprietară să bea un pahar cu ei. Aceştia le spuseseră vecinilor că au închiriat casa de la fiul proprietarei.

Totodată, femeile erau îmbrăcate în hainele proprietarei şi cu toţii se strânseseră în jurul mesei acesteia din sufragerie, unde mâncau din farfuriile ei şi beau vin din paharele sale.

"Au spus că eram moartă şi că fiul meu le-a închiriat casa. Sunt foarte vie, necăsătorită şi nu am un fiu", a spus femeia, care este chiar ofiţer la Imigrări.

Romii au fost evacuaţi de autorităţi, însă casa femeii a rămas în condiţii foarte proaste, după ce aceştia au produs pagube în bucătărie şi în baie.

De asemenea, când au plecat, romii i-au golit frigiderul şi congelatorul, i-au luat o parte din haine, un computer şi camere foto digitale.

De atunci, romii au găsit o altă casă pe care s-o ocupe ilegal în oraş, profitând de faptul că proprietarul nu este acasă.

Conform legislaţiei britanice, cei mai mulţi ocupanţi ilegali nu pot fi puşi sub acuzare dacă proprietarii caselor nu dovedesc faptul că aceştia au intrat prin efracţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opt romi au ocupat ilegal locuinţa unei femei din Marea Britanie, ofiţer la Imigrări.
 Vizualizări articol: 556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opt romi au ocupat ilegal locuinţa unei femei din Marea Britanie, ofiţer la Imigrări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei