Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iun 2011 - Anul XVI, nr. 147 (4745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un primar vasluian agresat, transferat în stare critică la un spital din Iaşi

Primarul comunei vasluiene Olteneşti, Iorgu Sonia (PSD), care a ajuns în stare gravă la spital, joi după-amiază, cu multiple traumatisme, a fost transferat cu ambulanţa la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi pentru intervenţii chirurgicale complexe la cap.

Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui au decis transferarea primarului Iorgu Sonia la un spital de rang superior din Iaşi, odată cu stabilizarea lui, după ce au constatat că plăgile existente la nivelul capului necesită intervenţii chirurgicale complexe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În paralel, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui încearcă identificarea autorului care l-a agresat pe primarul Iorgu Sonia, provocându-i acestuia un traumatism cranio-cerebral şi o plagă înjunghiată la gât.

Edilul din Olteneşti a fost găsit de către un localnic în momentul în care a coborât plin de sânge din maşina primăriei.

"Un cetăţean se afla într-o căruţă, pe drumul judeţean 244K, iar la un moment dat a observat în faţa sa, chiar la intrarea în localitatea Olteneşti, autoturismul primăriei din care a coborât de la volan primarul Iorgu Sonia. Acesta din urmă a început să meargă pe jos spre localitate, fiind ajuns din urmă de către căruţaş care a observat că avea leziuni la cap şi la gât. Victima nu a mai apucat să spună ce i s-a întâmplat pentru că i s-a făcut rău. În foarte scurt timp, au ajuns şi poliţiştii de la postul comunal şi, chiar dacă l-au găsit pe primar conştient, nu au reuşit să afle detalii cu privire la împrejurările în care i-au fost provocate acele leziuni. Ulterior, victima a fost preluată de ambulanţă şi transportată la spital", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Primarul Iorgu Sonia are 62 de ani şi se află de 11 ani în fruntea Primăriei din Olteneşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un primar vasluian agresat, transferat în stare critică la un spital din Iaşi.
 Vizualizări articol: 358 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un primar vasluian agresat, transferat în stare critică la un spital din Iaşi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei