Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iun 2011 - Anul XVI, nr. 147 (4745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prefectul a dispus instituirea serviciului de permanenţă la toate primăriile

Vineri, 24 Iunie 2011 (16:38:16)

Prefectul Sorin Arcadie Popescu, în calitate de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a dispus vineri instituirea serviciului de permanenţă la toate cele 114 unităţi administrativ-teritoriale din judeţ după ce Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis o atenţionare de cod galben pentru intervalul 24 iunie, ora 12 - 25 iunie, ora 18.

Totodată, prefectul a cerut primarilor să informeze imediat populaţia, instituţiile publice, agenţii economici în legătură cu atenţionarea meteorologică, să monitorizeze împreună cu membrii Comitetelor locale pentru Situaţii de Urgenţă fenomenele meteo din această perioadă şi să dispună măsuri în funcţie de situaţie.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă <Bucovina> al Judeţului Suceava este pregătit să intervină imediat, la orice solicitare venită din partea autorităţilor locale. În funcţie de evoluţia şi amploarea fenomenelor meteorologice prognozate, voi convoca  Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru a dispune măsuri în consecinţă”, a declarat Popescu.

Potrivit atenţionării meteorologice, vor fi averse cu caracter torenţial, însoţite de descărcări electrice şi izolat de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 70 l/mp. Vântul se va intensifica şi trecător va avea aspect de vijelie.

În cursul zilei de sâmbătă vremea se va răci accentuat în toată ţara. Din cauza evoluţiei fenomenelor meteorologice periculoase imediate, vineri, în intervalul 1320 – 1420, a fost instituit cod portocaliu pe zona de sud-est a judeţului, unde meteorologii au prognozat ploi torenţiale ce pot atinge şi depăşi 40 l/mp, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi grindină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul a dispus instituirea serviciului de permanenţă la toate primăriile.
 Vizualizări articol: 813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectul a dispus instituirea serviciului de permanenţă la toate primăriile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei