Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iun 2011 - Anul XVI, nr. 147 (4745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Gest

Familia primarului Ion Lungu i-a omenit pe pelerini cu sarmale şi apă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste o mie de pelerini veniţi pentru a participa la marea procesiune de la Suceava, când racla cu moaştele Sf. Ioan cel Nou este scoasă din mănăstire, au primi sarmale şi apă minerală de la familia primarului Ion Lungu. Pentru al şaptelea an consecutiv, Ion Lungu, împreună cu soţia sa, Luminiţa, a pregătit şi a împărţit sarmalele celor care au venit cu o zi înainte de Hramul Sucevei la Mănăstirea Sf. Ioan cel Nou.

Ion Lungu a spus că anul acesta au fost împărţite 6.000 de sarmale. „Pentru al şaptelea an consecutiv, eu împreună cu familia mea împărţim sarmale şi apă minerală celor care vin în Suceava de Sânziene. Este un gest de ospitalitate din partea noastră. Este, dacă vreţi, un gest de respect pentru cei care vin aici. Şi încercăm să le dăm şi noi un pachet minim cu sarmale, pâine şi o sticlă de apă”, a spus Lungu. El a precizat că, şi astăzi, pelerinii vor primi apă minerală de la cortul pe care primăria l-a amplasat la poarta Mănăstirii Sf. Ioan cel Nou.

Ion Lungu a arătat că în situaţia în care vremea va fi nefavorabilă, pelerinii care au venit în Suceava se vor putea caza în sălile de sport din municipiu. „Am discutat cu cei de la Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor şi putem oferi cazare în sălile de sport. Până acum, însă, se pare că nu a fost necesar, pentru că oamenii doresc să rămână în curtea mănăstirii, mai ales că şi vremea este frumoasă”, a mai afirmat Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Familia primarului Ion Lungu i-a omenit pe pelerini cu sarmale şi apă.
 Vizualizări articol: 3340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.82/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 11 voturi
Familia primarului Ion Lungu i-a omenit pe pelerini cu sarmale şi apă2.8511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Conducatorului iubit .... trimis de
(24 iun 2011, 11:49:40
ziarul monitorul separe ca a devenit o hartie igienica de sters buzele pupincuristilor. halal ziar local care nu relateaza despre neregulile din oras (program de inlocuire a conductelor de apa finalizat cu avarii aproape zilnice, iluminat stradal demarat pentru a fi refacut cu o amanare, terase care se transforma in cluburi de noapte desi nu au acceptul locatarilor care au nesimtirea de a fi detinut apartamente exact unde voia fiul conducatorului iubit sa-si deschida carciuma.....). priviti Suceava de Sanziene si veti vedea cea mai mare concentratie de prost gust in organizare ....
2.   Domnu´ primar, trimis de
(24 iun 2011, 11:51:56
In aceste zile de sarbatoare pt orasul nostru apreciem gestul d-voastra cu galustile! Hodiniti-va weekendu asta,mancati si beti si veseliti-va!
Si de luni dimineata suflicati-va manecile,respirati adanc si reparati tot ce ati gresit in deciziile luate si neluate! Taiati in carne vie,nu va mai lasati corupt,nu mai lasati loc greselii si indoielilor!!
Impreuna cu domnul Flutur,presedintele, am toata convingerea ca veti reusi!!!
Stiu ca e greu,dar credinta si curajul ce stiu ca le aveti amandoi va vor fi scut si palos!!
3.   Comentariu trimis de
(24 iun 2011, 12:00:17
oare familia Lungu si-a facut un examen coprobacteriologic si bacteriologic, daca tot se joaca cu sarmale ce le papa credinciosii?....hehe....sa nu fie vreo unu dintre ei cu vizitatori prin burticalaughing
3.1  RE: Comentariu trimis de
(24 iun 2011, 16:36:57
YAMAL,ti-am trimis un raspuns in care mi-am spus punctul de vedere despre acest "Ion din Prelipca'.Dar.....slugile de la monitorul respectiv cel ce se numeste administrator de retea sau sistem al site-ului, a primit ordin expres de la patron si de la "Ion din Prelipca" probabil,sa-l scoata.In ceea ce priveste donatia facuta de "rotofeiul din Arini",pesemne ca inseamna campanie electorala ptr naivii "purtatori de stampila" in alegeri. Cred ca de data asta nu deranjeaza prea tare pe patronul ziarului si nici pe "Ion din Prelipca".Daca deranjeaza,stergeti-l.
3.2  RE: Comentariu trimis de
(24 iun 2011, 23:47:11
:))
4.   Mda... trimis de
(24 iun 2011, 12:09:45
A inceput campania electorala ???
5.   Olele trimis de
(24 iun 2011, 12:19:17
Olele tata, oare de unde or avut bani Lungii sa dea pomana la oameni?laughing
5.1  RE: Olele trimis de
(24 iun 2011, 14:48:40
De la nunta baiatului probabil ... Micutii au renuntat la luna de miere si au dat banii pentru a fi transformati in sarmale. Sau nu ?
5.2  RE: Olele trimis de
(24 iun 2011, 23:46:24
Sarmalele erau ramase de la nunta baiatului, le-a prelungit putin termenul de valabilitate si le-a scos la pomana...!:)
6.   ASA ZIAR ASA ARTICOL... trimis de
(24 iun 2011, 13:25:56
ASA ZIAR ASA ARTICOL...
7.   Comentariu trimis de
(24 iun 2011, 14:13:45
Ode aduse partidului iubit si conducatorilor sai.
8.   Pfuaaai trimis de
(24 iun 2011, 14:20:41
P.izda-i seama ca numai pt. sarmalele si apa aia o sa-i creasca valoare lu' Lungu... Deja a urcat in sondaje. Imaginile astea fac cat 1000 de cuvinte. Nu poti descrie in cuvinte cum e Romania. Uite asa e! Ca in poze. laughing
9.   HAHAHAHAHAHAHA! trimis de
(24 iun 2011, 15:51:10
VA MERITATI SOARTA VOI I-ATI VOTAT PE ACESTI MARI CONDUCATORI!!!!
NU VA MAI PLANGETI, O SA VA DEA IAR NUZICA, DE BAUT SI DE MANCAT SI II ALEGETI IAR!! NICIO PROBLEMA!!!!!
10.   Comentariu trimis de
(24 iun 2011, 16:55:18
DE MANCAT LE/A DAT DOMNUU PRIMAR DA' O TOALETA SI HIRTIE IGIENICA LE/A PUS LA DISPOZITIE OAMENILOR ?un articol de .......doi lei(vechi).
11.   Multumim din inima partidului trimis de
(24 iun 2011, 18:50:20
Lungu ne da sarmale,Flutur ne aduce Lumina,Balan ne da gratis Voltaj,decitongueartidul e-n toate,in cele ce sint,si-n cele ce maine vor rade la soare...
12.   E jale trimis de
(24 iun 2011, 19:29:54
sunt sincer si recunosc ..am votat cu LUNGU si REGRET . cei de la psd nu au facut nimic..am urat faptul ca un bucurestean MARIAN IONESCU ne conducea. am vrut unul de al nostru..dar vorba romanilor plecati afara...cum te fu.te romanul nu te fu.te nimeni.cam asa a fost si cu lungu. PROMIT CA PE VIITOR Nu.l voi mai vota..dar vreau unul mai bun ca MARIAN IONESCU
13.   RUGACIUNE trimis de
(24 iun 2011, 21:19:22
VREAU SA MA ROG LA ZIDUL BISERICII CA SUNT MURDAR SI NU POT INTRA, DAR altii CARE SE CRED MAI SFINTI CA UN SFANT DIN CALENDAR SUNT IN INTERIOR SI IMI MURDARESC GANDURILE, O ISPITA CARE SI IN ULTIMUL REFUGIU AL NEAMULUI MEU VINE SI CALCA PESTE MINE SI TOTI AI MEI.
PLEC MAI TRIST, MURDAR SI PONOSIT...
LASATI-NE MACAR CREDINTA, VA ROG!
14.   SI ardelenii au inghitit galustile lui LUNGU trimis de
(26 iun 2011, 20:56:40
Sa dai ceva de pomana ..e crestinesc, sa dai ceva de mancare unui nevoias , e omeneste , dar sa stai ditamai primarul cu toneta cu sarmale trucate ca niste licitatii de asfaltari si cu camera de filmat in fata ca la un jurnal de stiri locale, ... de ziua unui sfant ... mie mi se pare o obraznicie ... dincolo de semnificatiile de BUN SARMALITEAN a primarului Sucevei.
Nenea primaru , lasa lumea sa guste galustile lor de acasa pregatite pe vatra voastra PDL-ista si incearca sa te delimitezi ... daca mai vrei vre-un vot....
Nu spun ca nu ai facut nimic dar poate ne lasi linistiti macar cand ne sarbatorim sfintii sa nu vedem scalambaieli electorale. Si ca sa nu scriu degeaba , sa-ti foloseasca la ceva demersul tau... uite ce te invat:
... iesi pe un ziar central si striga : BA PDL- partid de imbecili , mai lasati-ma ... vreau sa fiu independent , pentru ca -mi iubesc urbea si concetatenii , ca eu nu-s unul din aia care fac licitatii trucate si mint electoratul si atunci o sa vezi ca oamenii te apreciaza mai mult decat pentru cele 5000 de sarmale facute "la genunchi" de gospodinele din Salcea...
PS ... ardelenii au inghitit sarmalele ... pentru ca nueau de pe aici si nu stiau din ce sunt facute...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei