Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 iun 2011 - Anul XVI, nr. 147 (4745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Viol la vârsta a treia

Un bărbat de 60 de ani a fugărit şi violat pe câmp o femeie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 60 de ani este cercetat de poliţie pentru comiterea infracţiunii de viol, sexagenarul întreţinând relaţii sexuale cu o femeie cu şase ani mai tânără, pe care a atacat-o în timp ce se afla pe câmp, la prăşit. Fapta s-a petrecut săptămâna trecută, pe 16 iunie, pe un ogor din comuna Dumbrăveni, însă a fost sesizată poliţiei abia acum două zile, pe 22 iunie. Asta pentru că victima nu a anunţat poliţia, abia după ce le-a povestit apropiaţilor ce a păţit povestea ajungând şi la urechile oamenilor legii.

Luat la întrebări de anchetatori, individul acuzat de femeie, Petru Zamă, în vârstă de 60 de ani, localnic din Dumbrăveni, a recunoscut violul.

Din ancheta efectuată de ofiţerii de la Biroul Poliţiei Rurale Suceava rezultă că pe 16 iunie, dimineaţă, victima, o localnică în vârstă de 54 de ani, s-a deplasat singură pe o parcelă aflată la aproximativ un kilometru de sat, unde avea de prăşit. La faţa locului a ajuns consăteanul în vârstă de 60 de ani care i-a propus o partidă de sex. Speriată de insistenţele acestuia, femeia a luat-o la fugă spre sat, fiind ajunsă însă din urmă de atacator după aproximativ 50 de metri. Individul, rezultă din ancheta poliţiei, a trântit-o la pământ, după care, folosindu-se de forţă, a întreţinut raport sexual cu aceasta.  

În cauză a fost întocmit dosar penal, Zamă fiind cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de viol.

Surse judiciare ne-au precizat că deşi şi-a recunoscut fapta, autorul are şanse mari să scape uşor, victima refuzând să-şi scoată certificat medico-legal ori să meargă mai departe cu plângerea sa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat de 60 de ani a fugărit şi violat pe câmp o femeie.
 Vizualizări articol: 4330 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 7 voturi
Un bărbat de 60 de ani a fugărit şi violat pe câmp o femeie3.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Stiti cum e vb.... trimis de
(24 iun 2011, 11:33:30
daca stau zice ca.-s cu.r.va,daca fug zice ca-s proasta...mai bine ma impiedic!
1.1  RE: Stiti cum e vb.... trimis de
(24 iun 2011, 11:45:36
Profil de violator in devenire!
2.   ASA ZIAR ASA ARTICOL... trimis de
(24 iun 2011, 13:26:42
ASA ZIAR ASA ARTICOL...
3.   Domnule MIRCEAC...CU TOT RESPECTUL trimis de
(24 iun 2011, 13:45:07
SPER SĂ NU TE PRINDĂ DOMNULE MIRCEC VREO NIMFOMANĂ GEN sexagenarul DIN ARTICOL ...SI SĂ TE URMAREASCA...... CĂ (ĂŞTIA +ASTEA)- SUNT RĂI DE TOT SI PUŞI PE ACTIUNE ,DE O SĂ ZICI CĂ DAI SI O MIE DE DOLARI SĂ SCAPI DE APROPOURILE EI ...
4.   :) trimis de
(24 iun 2011, 14:22:59
it's a bit funnyhappy Oricum, nasol. La racoare, ca si asa-i vara laughing
4.1  RE: :) trimis de
(24 iun 2011, 14:47:44
P.S. Stai asa, ca la Penitenciar, "pentru datorita faptulu' ca ieste...spatiu ieste limitat in limita..capacitatii pe care ieste destinata, ieste insuportabil datorita fiind faptul ca sh-afara ieste temperatura de +40 de grade..42 de grade, asemenea ca-n incapere ieste evident ca ieste mai mare, pentru faptu' ca nu sint spatii mai...cu aer, cari sa..dea..un spatiu mai ielo..ielocvent, pentru ca sa fie un spatiu adecvat". Ca sa se racoreasca, ei "deschid geamu, fac aerisiri cu prosoapili, cu..bucati de cartoane, ca sa..s-apara un aer cat mai improspatat pt. a elimina..caldura pe care sa aseaza in incaperile noaste." laughing Am incheiat citatul.
5.   ? trimis de
(24 iun 2011, 14:35:27
dumnea-lui o fi fost tot la prasila?:)))))))))0
6.   ...ZIC SI IO ASA....parerea mea... trimis de
(26 iun 2011, 20:36:21
... Pai cum zicea domnul Chronos ... nenea violatoru in devenire .... are circumstante atenuante si anume... i-a acordat un avans victimei de 50 de metri... nu a reusit sa se desprinda ... asta e ... i-a tras-o la viteza si pe din ... urma, numai ca ceea nu inteleg este de ce victima nu-si scoate certificat medico legal... o fi ramas fata mare ... sau s-o fi certat de la hotar si i-a inscenat agresorului un flagrant sexual cu derulare pe "repede inainte"...??? Cred ca organele statului ar trebui sa se sesizeze din oficiu ... sa verifice daca violatorul si-a facut treaba si sa nu mai ingroase statisticile sociale cu asemenea evenimente ...
Dupa mintea uite cum cred ca impricinatii erau prieteni din tinerete si din cauza unor parinti care nu i-au inteles au ajuns ca abia acum sa-si de-a drumul la sentimente... mai pe ogor , mai ca la pompieri dar cu patos si daruire.
... dar daca imprudent domnul a avut ideea nefericita de a lua o viagra inainte de a se asigura ca are la ce sa-si foloseasca potenta.... e multe probleme in discutie ... viata e complicata ... si cum scleroza te avantajeaza ca te obliga sa inveti mereu lucruri noi ... de ce sa nu luam in calcul si o eventuala provocare din partea victimei, favorizata de pusul in brau a poalelor si de o actiune violenta a vantului ...
... zic si io asa...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei