Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 iun 2010 - Anul XV, nr. 129 (4420)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea: Îmi plătesc ratele greu, ca toţi românii, dar problemele personale sunt pe ultimul loc

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, ieri, la inaugurarea unui drum judeţean, că îşi plăteşte ratele "greu, ca toţi românii", însă pune problemele personale pe ultimul loc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prezentă ieri, la inaugurarea unui drum judeţean între Prahova şi Dâmboviţa reabilitat din fonduri europene, Elena Udrea a afirmat că îşi plăteşte ratele greu.

Întrebată de jurnalişti cum reuşeşte să achite ratele la împrumutul pe care îl are, Udrea a răspuns: "Ca toţi românii greu, dar, ştiţi cum e, problemele personale pe ultimul loc".

Elena Udrea a fost prezentă, ieri, la inaugurarea drumului judeţean 101 G, care a fost reabilitat din fonduri alocate prin programul operaţional regional 2007 - 2013. Udrea a fost primită cu pâine, sare şi flori de câmp. Ea a tăiat panglica amplasată de autorităţi pentru inaugurare la graniţa dintre judeţele Prahova şi Dâmboviţa. Câteva tinere au cerut ministrului dezvoltării autografe, iar aceasta a făcut fotografii cu cei care au dorit. La inaugurare au mai fost prezenţi preşedinţii Consiliilor Judeţene Prahova şi Dâmboviţa.

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, marţi, că în această perioadă are "insomnii din foarte multe motive", unele finalizându-se, dimineaţa, "cu idei bune", precum transparentizarea activităţii instituţiei prin transmiterea pe Internet a deschiderii ofertelor la licitaţii.

"Am insomnii din foarte multe motive în perioada asta", a declarat Udrea, într-o conferinţă de presă, întrebată dacă are insomnii din cauza unui credit pe care trebuie să-l ramburseze. Ea a susţinut că multe insomnii "s-au finalizat bine dimineaţa, cu idei bune". Udrea a arătat că într-un astfel de moment a avut ideea ca deschiderea ofertelor la licitaţiile organizate de instituţia pe care o conduce să fie transmisă live pe site-ul ministerului.

Ea a contractat de la BRD, în 2007, un credit de 3,3 milioane de euro. Anul trecut, Udrea a convenit cu banca amânarea scadenţei împrumutului pentru 2010.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea: Îmi plătesc ratele greu, ca toţi românii, dar problemele personale sunt pe ultimul loc.
 Vizualizări articol: 414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea: Îmi plătesc ratele greu, ca toţi românii, dar problemele personale sunt pe ultimul loc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Saraca, nu o fi avand bani trimis de
( 5 iun 2010, 09:18:00
Asemenea suma, cred si eu ca se plateste greu, daca s-ar putea deloc. Cati romani de rand cu salariu minim pe economie, au asemenea credit? Asta e nesimtire. ce salariu au ei, ministrii si ce salariu iau oamenii de rand care imprumuta sau isi fac un credit ca sa poata trai, nu pentru satisfacerea poftelor de lux ca doamna Udrea. Sa taca, ca asta este nesimtire curata. Ditamai salariul si o face pe miloaga. Vrea sa facem noi cheta sa-i platim ratele.Rusine, nici nu avea ce cauta in Guvern asa ceva.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei