Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 feb 2013 - Anul XVIII, nr. 48 (5255)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Profesor de geografie din Focşani, încuiat pentru câteva minute în sala de clasă de către un elev

Joi, 28 Februarie 2013 (14:44:39)

Un profesor de geografie de la Şcoala generală numărul 7 din Focşani a fost încuiat pentru câteva minute în sala de clasă de către un elev care l-a ameninţat cu acte de violenţă, după ce cadrul didactic l-ar fi jinit pe copil în trecut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit inspectorului principal Adrian Dochioiu, de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea, incidentul s-a petrecut la o şcoală generală din municipiul Focşani, cazul fiind cercetat acum de poliţişti.

"Un profesor de la Şcoala generală numărul 7 din Focşani a sesizat la Poliţie că a fost închis în sala de clasă de către un elev care i-a adresat ameninţări cu acte de violenţă. În urma verificărilor, aspectele s-au confirmat, profesorul formulând plângere care se află în lucru la Poliţia municipiului Focşani", a declarat, joi, inspectorul principal Adrian Dochioiu, din cadrul IPJ Vrancea.

Incidentul s-a petrecut într-o pauză, iar elevul care l-a încuiat în clasă pe profesorul de geografie este în clasa a VII-a.

Întrebat după incident de ce a recurs la acest gest, elevul a declarat conducerii şcolii că a vrut astfel să se răzbune, pentru că în urmă cu un an dascălul i s-ar fi adresat cu apelativul "ţigan".

Incidentul s-a petrecut în aceeaşi şcoală din Focşani în care în urmă cu câteva săptămâni un profesor de muzică a fost agresat în sala de clasă de rudele unor elevi, în timpul orei de curs.

Cadrul didactic a fost bătut de rudele unor elevi gemeni, pe care dascălul i-ar fi agresat. Agresiunea comisă asupra cadrului didactic a avut loc în sala de clasă, sub ochii elevilor, iar o parte din incident a fost filmat de camerele de supraveghere instalate pe holurile şcolii. Profesorul de muzică a ajuns la spital cu multiple traumatisme, iar în prezent este în concediu medical.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesor de geografie din Focşani, încuiat pentru câteva minute în sala de clasă de către un elev.
 Vizualizări articol: 696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Profesor de geografie din Focşani, încuiat pentru câteva minute în sala de clasă de către un elev0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei