Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 4 (5211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PDL: Masca de pa faţa USL a căzut - s-a dat startul majorării taxelor şi impozitelor

Marţi, 8 Ianuarie 2013 (15:12:38)

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, că în aceste zile a căzut masca de pe faţa USL, care a dat startul majorării taxelor şi impozitelor, introducerii impozitului forfetar, arătând că PDL cere clarificarea rapidă a bâlbâielilor legislative în acest sens.

"În aceste zile a căzut masca de pe faţa USL, un USL care a avut o mască în opoziţie, a avut o mască în cele 8 luni de guvernare din 2012. Vedem astăzi faţa reală a USL, după ce s-au văzut cu sacii în căruţă şi au fost votaţi de majoritatea românilor", a spus într-o conferinţă de presă, Flutur, adăugând că USL a dat startul majorării impozitelor şi taxelor şi al introducerii de taxe şi impozite noi şi anunţă introducerea impozitului forfetar, pe care l-au blamat şi l-au criticat foarte mult.

El a adăugat că reprezentanţii USL "au arhivat, au camuflat tendinţa, prin septembrie, de majorare a taxelor şi impozitelor, pentru că intrau în campanie electorală", iar PDL "cere intrarea în legalitate şi să nu se ia castanele fierbinţi cu mâna primarilor".

"În al doilea rând, cerem clarificări în ceea ce priveşte acest posibil impozit forfetar, nu înainte de a vă aduce aminte cât de vehemenţi au fost cei din USL atunci când a fost introdus de către PSD, în 2009, impozitul forfetar. Spunea atunci actualul ministru al Turismului şi IMM-urilor, din câte îmi amintesc, că este perna pusă pe gura Intreprinderilor Mici şi Mijlocii care le sufocă", a mai spus Flutur.

El a spus că PDL este împotriva poverilor fiscale în momentul de faţă.

"Nouă ne trebuie scheme de ajutor de stat şi măsuri de reducere a impozitelor, cota unică la 12%, aşa cum promiteam noi, şi alte măsuri de relaxare fiscală şi nicidecum impozite suplimentare", a adaugat Flutur.

"PDL cere USL şi să se ţină de cuvânt cu promisiunile din campania electorală, şi anume reducerea TVA şi a impozitului pe profit", a adăugat Flutur.

El a mai arătat că PDL va depune amendamente la legea bugetului de stat pe 2013 în direcţia măsurilor de creştere economică şi relaxare fiscală.

"Comisiile noastre şi departamentele noastre de specialitate lucrează în momentul de faţă la aceste amendamente mari care se referă în primul rând la capitolul economic de relaxare fiscală şi vă vor fi prezentate şi vom avea şi amendamente concrete pe zone, pe judeţe, pentru dezvoltare şi în special la capitolul investiţii", a mai spus liderul PDL.

"PDL îndeamnă USL să renunţe sau să lase această bătălie de împărţire a celor peste 3.000 de funcţii, cum scrie presa în aceste zile, să ne prezinte strategia de dezvoltare economică, bugetul de stat şi să se ţină de cuvânt cu ceea ce au promis, pentru că în felul ăsta au ajuns la putere şi patru ani ei trebuie să se descarce de vot", a adaugat el

Flutur a arătat că se cosmetizează taxa auto în timbru de mediu, care a fost vehement criticată de lideri ai USL în decursul timpului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL: Masca de pa faţa USL a căzut - s-a dat startul majorării taxelor şi impozitelor.
 Vizualizări articol: 478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL: Masca de pa faţa USL a căzut - s-a dat startul majorării taxelor şi impozitelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei