Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 4 (5211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Sorin AVRAM

Sorin AVRAM


Deputatul Băişanu, un soţ iubitor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă ar fi fost adunate toate lacrimile de crocodil vărsate în 2012 de Alexandru Băişanu, s-ar fi putut face un bazin de înot cu dimensiuni olimpice la una din şcolile generale din Suceava. Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a umblat înlăcrimat şi în campania electorală pentru Primăria Suceava, şi în cea pentru Parlamentul României. Domnul Băişanu a plâns pe umărul celor mulţi şi amărâţi, sperând că astfel îi va impresiona pe cei cu drept de vot. La prima încercare nu i-a ieşit, în schimb cea de-a doua încercare a fost încununată de succes. Astfel, Alexandru Băişanu şi-a făcut rost de o legitimaţie de membru al Parlamentului României. Între ziua în care a înfrânt cu succes la alegerile pentru funcţia de primar al Sucevei şi începutul acestui an, Alexandru Băişanu a fost unul din cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Suceava. În această calitate, domnul Băişanu plângea pe umărul celor care nu au un loc de muncă şi-i bat la uşă solicitându-i ajutorul. Cu lacrimile şiroindu-i pe faţa îngândurată, Alexandru Băişanu a promis că va organiza o bursă a locurilor de muncă şi că îi va îndemna pe patroni să facă angajări. Aşa cum am organizat eu un concurs de tuns blana de pe urs rezervat flăcăilor de la Brodina, aşa a organizat şi domnul Băişanu o întâlnire între patroni şi cei care vor să lucreze, dar n-au unde. În schimb, deputatul Băişanu este pe punctul de a ajuta pe cineva să-şi schimbe locul de muncă, de la cabinetul de stomatologie la Casa de Asigurări de Sănătate Suceava. Adela Băişanu a fost admisă pentru a participa la concursul de ocupare a postului de director al Casei, care va avea loc în perioada 23-25 ianuarie. Cum ministru al Sănătăţii este liberalul Eugen Nicolăescu şi cum concursurile de ocupare a funcţiilor de conducere din cadrul instituţiilor de stat şi de frecat banii publici sunt aranjate, este aproape sigur că soţia liderului liberalilor suceveni va ajunge şefa Casei de Asigurări de Sănătate Suceava. Şi este firesc, că doar ditamai deputatul nu poate fi căsătorit cu un medic oarecare. Totodată, acum, că este soţie de deputat, doamna Adela are şi ea pretenţii. Doamna doctoră tot i s-a spus şi a venit timpul să i se spună şi doamna directoră. Cei care l-au votat pe Alexandru Băişanu trebuie să fie mândri că au făcut-o. Într-o ţară în care politicienii îşi înşală nevestele cu tot felul de panarame, iată unul care-şi iubeşte soţia atât de mult încât îi face toate mofturile. Bravo lui şi bravo celor care l-au ales!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Băişanu, un soţ iubitor.
 Vizualizări articol: 3514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.21/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 14 voturi
Deputatul Băişanu, un soţ iubitor4.2514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
( 8 ian 2013, 11:51:53
că mergem pe contrasens ştim şi acceptăm,cumva,asta
saramura de idei e o tradiţie făţişă şi fetişizată
să nu sărim de c.u.r în sus că-şi "montează" şi el nevasta !
nu ne place democraţia ci ideea de ţară democrată !!!

2.   Comentariu trimis de
( 8 ian 2013, 14:41:57
Nu e adevarat, de ce-l denigrati pe dl.deputat,acesta este inocent ca o fata mare, ar spune prietenul nostru ,,laducu,,, care s-a cam dat la fund, probabil ii face pantofii dlui deputat cand merge la Parlament .....sau i s-o fi tocit limba ....
3.   Cizma lustruita si epilatu... trimis de
( 8 ian 2013, 18:46:00
Pentru ca cizma sa stea umflata si lucioasa cu pielea primenita stiu ca se intrebuinteaza o ustensila numita "şan" si ca sa inteleg eu bine intreb asa pentru a ma convinge inca odata : Băi şanule nu ti-e rusine ??? te si umflasi bre cand nici nu se usca cerneala de pe levretul de parlamentar de bucovina ???
Cum vine nene asta ?? chiar asa repede va venira furnicaturile de smenuit si tepuit functii cand pe toate sticlele vedem bezelele premierului ce cu buzele-i tuguiate vorbeste de depolitizare iar voi aici la firul ierbii unde se coace malaiul va faceti deja mendrele?
Ca te vazuram lacrimat in campania elctorala de grijile noastre , e o certitudine si daca te incontrezi la contrazicere baga-ti frate propriu organ de vedere in materialele tale de campanie si vezi acolo ce compuneri ai facut , sau din moment ce ti-ai saltat sacii in teleguta , deja ti-ai bagat organul copuloativ in propriile promisiuni ca prea arati a negustor politic ce-si impinge consoarta pe la spate in promovari directoriale dubioase!!!
Autorul zice ca lacramaturile lu matale sunt de la grija locurilor de munca dar eu banuiesc ca deja ai inceput sa-ti faci alt "look" si te epilezi pe dos ca de aia-ti dau permanent lacrimile si vorbesti sacadat. Oi fi mizat matale bre pe chestia cu "i-am prostit iar pe prosti" dar vezi ca baiul e mare nene si lumea s-a cam saturat si a rasuflat usurata ca a scapat de profitorii portocalii asa ca de crezi ca aia de te-au trimis in parlament au memoria scurta si de vrei sa le tragi oarece tepe , s-ar putea ca tot ei sa-ti strice rozeta-ti epilata.
Parerea mea este ca autorul a fost bland cand a relatat cum iti asiguri casa cu casa de asigurari dar poate a evitat un viraj brusc.
Acum ce cuget eu ??? si ce zic eu : cizma lustruita e desteapta numai daca face pasi eleganti nene parlamentare liberal la apucaturi... parerea mea !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte editoriale semnate de:
Tiberiu AVRAM
Tiberiu AVRAM
Sandrinio NEAGU
Sandrinio NEAGU
Adrian BOTEZATU
Adrian BOTEZATU
Sorin AVRAM
Sorin AVRAM
Lucian AVRAMESCU
Lucian AVRAMESCU
Ion CRISTOIU
Ion CRISTOIU
Adrian CIOROIANU
Adrian CIOROIANU
Cristian GHINEA
Cristian GHINEA
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Alina MUNGIU-PIPPIDI
Robert TURCESCU
Robert TURCESCU
Ioan T. MORAR
Ioan T. MORAR
Dan APOSTOL
Dan APOSTOL
Angela FURTUNĂ
Angela FURTUNĂ
Mircea VASILESCU
Mircea VASILESCU
Alex Leo ŞERBAN
Alex Leo ŞERBAN
Pavel LUCESCU
Pavel LUCESCU
Ion DRĂGUŞANUL
Ion DRĂGUŞANUL

 

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei