Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 dec 2012 - Anul XVII, nr. 289 (5194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta:Cei care anunţă fraudarea alegerilor înainte de scrutin trebuie sancţionaţi de Codul electoral

Luni, 10 Decembrie 2012 (16:26:12)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că în viitorul Cod electoral trebuie incluse sancţiuni pentru politicienii care anunţă fraudarea alegerilor înainte ca scrutinul să aibă loc, afectând astfel imaginea României ca ţară democratică.

Ponta a spus că una dintre priorităţile noului Guvern, care va fi prezentată în Parlament în sesiunea din februarie, va fi modificarea Codului electoral în sensul de a impune sancţiuni foarte clare pentru cei care, din iresponsabilitate sau din demagoogie, înainte de avea loc alegeri, ies şi anunţă fraude şi în acest fel afectează imaginea României ca ţară democratică.

"Cred că trebuie să punem în viitorul Cod electoral nişte sancţiuni foarte clare pentru cei care, din iresponsabilitate sau doar din demagoogie, înainte de avea loc alegeri, ies şi anunţă fraude şi în acest fel practic afectează imaginea noastră ca ţară democratică. Mi-e greu să înţeleg raţiunile electorale pentru care, cu cinci zile înainte, fără să ai nicun fel de informaţii, dimpotrivă, având acces la toate informaţiile care îţi dovedeau că nu va frauda nimeni niciun vot, doar din raţiuni demagice şi electorale, ieşi şi spui cum vor fi fraudate alegerile", a spus Ponta.

El a arătat că în viitor România trebuie să aibă politicieni mai responsabili, iar în Codul electoral trebuie trecut în mod clar până unde poate merge bătălia electorală fără a afecta imaginea României ca ţară democratică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta:Cei care anunţă fraudarea alegerilor înainte de scrutin trebuie sancţionaţi de Codul electoral.
 Vizualizări articol: 628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta:Cei care anunţă fraudarea alegerilor înainte de scrutin trebuie sancţionaţi de Codul electoral0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei