Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 dec 2012 - Anul XVII, nr. 289 (5194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Infotrafic: A1 Timişoara-Arad rămâne închisă, trafic îngreunat pe patru drumuri naţionale

Luni, 10 Decembrie 2012 (15:21:20)

Circulaţia autovehiculelor este în continuare închisă pe autostrada A1 Timişoara - Arad pentru intervenţia utilajelor de deszăpezire, în timp ce pe patru drumuri naţionale din Timiş, Mehedinţi şi Vâlcea, traficul este îngreunat de condiţiile meteorologice, informează Infotrafic.

În urma închiderii circulaţiei pe autostradă, de sâmbătă seară, traficul rutier este deviat pe vechea rută (DN69).

Totodată, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe următoarele artere importante: DN59B Cărpiniş - Deta (judeţul Timiş), DN67 Baia de Aramă - Băile Herculane (judeţul Mehedinţi), DN7A Brezoi - Voineasa (judeţul Vâlcea) şi DN7D Câineni Mici - Poiana (judeţul Vâlcea).

Şoferilor le este recomandat ca înaintea plecării în călătorie să se intereseze cu privire la starea traseului ales şi situaţia meteorologică prognozată, accesând paginile de internet ale Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române (http://www.politiaromana.ro, secţiunea Infotrafic), Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), (http://www.cnadnr.ro, secţiunea Situaţia drumurilor naţionale) şi Administraţiei Naţionale de Meteorologie (http://www.meteoromania.ro ).

Informaţii cu privire la starea drumurilor naţionale şi autostrăzilor pot fi obţinute şi telefonic la numerele 021.9360 sau 021.264.33.33 ale CNADNR.

De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi să nu pornească la drum dacă nu şi-au echipat corespunzător autovehiculele pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, rezervă de combustibil, sistem de climatizare - dezaburire funcţional etc.).

În timpul călătoriei, şoferii trebuie să păstreze în mers o distanţă de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să nu acţioneze brusc mecanismele de direcţie şi frânare şi să utilizeze cu precădere frâna de motor, mai ales pe sectoarele de drum cu carosabil alunecos, mai spune Infotrafic

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Infotrafic: A1 Timişoara-Arad rămâne închisă, trafic îngreunat pe patru drumuri naţionale.
 Vizualizări articol: 648 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Infotrafic: A1 Timişoara-Arad rămâne închisă, trafic îngreunat pe patru drumuri naţionale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei