Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 dec 2012 - Anul XVII, nr. 287 (5192)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: Campania electorală, nerelevantă faţă de realităţile României

Vineri, 7 Decembrie 2012 (16:36:22)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, despre campania electorală pentru parlamentare că a fost "nerelevantă faţă de realităţile României".

"Campania o etichetez nerelevantă faţă de realităţile României. Partidele nu au reuşit să facă o campanie în care să plece de la premisele reale în care se află România. România se află în Uniunea Europeană, a cărei zonă euro este în recesiune, deci cu implicaţii majore asupra nivelului de creştere economică a ţării. România însăşi este într-o situaţie fragilă din cauza crizei la nivel eueropean şi a incapacităţii de absorbţie a fondurilor europene", a spus Băsescu.

Şeful statului a mai afirmat că în acest moment România este politic discreditată din cauza "abuzurilor constituţionale" din iulie-august şi din ultima periodă şi că nimeni nu a făcut nimic în această campanie pentru a veni cu soluţii astfel încât România să îşi revină din punct de vedere al credibilităţii externe.

"Suntem într-o Românie politic discreditată ca urmare a abuzurilor constituţionale din iulie-august, dar şi din ultima perioadă, când prin Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului s-a încercat reglementarea unor instituţii independente, cum ar fi CNA. Nu am văzut pe nimeni, mai ales dintre cei care au contribuit la această discreditare, să spună care sunt soluţiile pentru ca România să îşi revină din punct de vedere al credibilităţii externe, ca partener al lumii civilizate.
Semnalul dat ieri de Hillary Clinton la OSCE este extrem de grav. Unii lideri politici înţeleg că este extrem de grav atunci când înjuri. Nu, este grav atunci când se pune o etichetă pe ţară, ca urmare a evenimentelor interne, şi este dusă la OSCE de către cel mai important lider aflat la reuniune", a declarat preşedintele.

El a susţinut că, în schimb, s-a făcut o "campanie deşănţată la adresa preşedintelui", fiindu-i atribuite cuvinte pe care nu le-a spus niciodată la adresa armatei.

"Îi asigur pe cei din armată că preşedintele nici nu gândeşte, nici nu vorbeşte urât despre armata română. Dimpotrivă, o consider un pilon de stabilitate", a mai spus Băsescu, susţinând că actuala coaliţie de guvernare a dat prioritate minciunii, campaniei murdare, în loc să meargă pe "explicarea a ceea ce au românii de făcut".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Campania electorală, nerelevantă faţă de realităţile României.
 Vizualizări articol: 452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: Campania electorală, nerelevantă faţă de realităţile României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei