Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 dec 2012 - Anul XVII, nr. 287 (5192)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur: Liderii USL sunt complici la vânzarea Sucevei către Iaşi

Vineri, 7 Decembrie 2012 (16:46:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, care candidează din partea ARD pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, a făcut un apel la suceveni să vină duminică la urne şi să voteze „cum le dictează conştiinţa”. Gheorghe Flutur a declarat că personal îşi pune la dispoziţia sucevenilor buna-credinţă, experienţa, rigoarea şi cinstea. „Vreau să merg în Parlamentul României pentru a reprezenta cu cinste judeţul Suceava”, a subliniat Flutur.

El a solicitat instituţiilor statului şi USL să organizeze corect alegerile parlamentare, adăugând că „reprezentanţii Guvernului USL au ocazia acum să demonstreze că la referendum a fost un accident, şi mă refer aici la zecile de mii de dosare aflate în cercetare pentru situaţii de fraudă”. Liderul PDL Suceava a arătat că reprezentanţii ARD din secţiile de votare vor fi extrem de exigenţi şi vor raporta de urgenţă orice fraudă electorală.

În acelaşi timp, Gheorghe Flutur a declarat că pe perioada campaniei a constatat ceea ce aşteaptă alegătorii de la el în calitate de viitor parlamentar. „Oamenii aşteaptă deblocarea marilor proiecte începute de mine şi blocate de USL, şi mă refer aici la aeroport, şoseaua de centură a Sucevei, proiectele de apă şi canalizare şi de drumuri. Oamenii mai aşteaptă locuri de muncă. Dacă aceste proiecte blocate vor fi reluate şi dacă vor veni şi alte investiţii, cu siguranţă că vor exista şi locuri de muncă. De asemenea, oamenii aşteaptă un trai decent, venituri mai mari, locuri de muncă, aşteaptă ca puterea de cumpărare să fie păstrată. În acelaşi timp oamenii aşteaptă de la mine să repun Bucovina pe harta ţării. Trebuie să ne luptăm pentru ca Bucovina să fie şi mai cunoscută”, a declarat Flutur.

El a mai precizat că oamenii aşteaptă să fie reprezentaţi în Parlamentul României de bărbaţi politici adevăraţi, şi nu de trădători, traseişti sau „de unii care votează la redus salariile, după care fug la celălalt partid, crezând că populaţia uită”. „Oamenii au nevoie de verticalitate şi fermitate. Oamenii aşteaptă curăţenie în rândul clasei politice. Aceste alegeri şi această campanie electorală ne-au făcut şi mi-au făcut posibilă o radiografie a trădătorilor şi a celor cu genă de trădător. În vremuri grele îi cunoşti pe aceşti oameni. Avem nevoie de verticalitate. Sunt convins că acest test este foarte bun pentru însănătoşirea formaţiunii de centru dreapta pe care o reprezint. Pentru că e uşor să te lupţi la putere sau dând bezele puterii şi este mai greu şi riscant când ai în faţa ta un adversar care pune tot aparatul de stat în funcţiune să te intimideze. Mă refer la USL, care face în aceste zile presiuni uriaşe pe toţi cei care fac politică, în ARD în primul rând. De aceea sunt convins că acest test ne va prinde foarte bine pentru catalogul genetic al Alianţei România Dreaptă. Avem nevoie să ştim cine se teme să facă politică, cine vrea să facă putere doar la politică. Şi eu cred că pentru mine şi pentru noi a fost extrem de important acest test”, a declarat candidatul ARD pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava.

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur şi-a prezentat motivele pentru care vrea să plece în Parlamentul României, precizând că primul dintre acestea este proiectul „Suceava – capitală de regiune”. Flutur s-a declarat îngrijorat de faptul că liderii USL Suceava „nu au dat nici un semn în ceea ce priveşte susţinerea acestui proiect. Vreau să cred că această tăcere este o complicitate pentru vânzarea Sucevei către Iaşi. Îi acuz public pentru acest lucru, pentru că nu au schiţat nici un gest. Oare le este atât de frică de Fenechiu, de Nechita, de Ponta şi de Dragnea, încât să ne predea pe tavă Iaşiului? Nu cred că este în regulă acest lucru. De aceea lupt până la capăt pentru ca mai marii politicii româneşti, indiferent de vremuri, să ţină cont şi de Suceava, pentru că este o zonă care merită să fie capitală de regiune”, a spus Gheorghe Flutur. El a mai precizat că în calitate de parlamentar se va lupta pentru ca Suceava să devină un pol economic important, iar pentru mediul rural îşi doreşte continuarea proiectelor pentru modernizarea satului românesc. Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur a declarat că Suceava trebuie să devină „Leagănul Muşatinilor”. „Suceava mai are eforturi de făcut pentru a deveni Leagănul Muşatinilor. Acasă la cel mai mare român. Aici, la Suceava, trebuie să fie un astfel de proiect care să ia contur perioada următoare. Cetatea o consolidăm şi o finanţăm noi. Există motive şi o obligaţie morală să aducem aici, la Suceava, mai mulţi turişti. Există motive şi argumente istorice să facem acest leagăn al Muşatinilor cu care ar vrea mulţi să se laude şi nu pot”, a precizat candidatul ARD pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Liderii USL sunt complici la vânzarea Sucevei către Iaşi.
 Vizualizări articol: 1201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Flutur: Liderii USL sunt complici la vânzarea Sucevei către Iaşi1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine!!!!!!!!!!!! trimis de
( 7 dec 2012, 17:08:32
Mai nene dar tie nu-ti este rusine chiar deloc sa vorbesti de altii, cand chiar tu ai ,,vandut'' IJPF Suceava la Maramures , ai lasat satele fara Politie Locala, sute de oameni fara locuri de munca, tu cu gura ta ai declarat ca nu este de competenta ta sa impiedici toate aceste ilegalitati, acum s-a trezit patriotismul in tine ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei