Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 dec 2012 - Anul XVII, nr. 287 (5192)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Meme, pensionat de CFR

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Eram hotărât să salut cum se cuvine victoria CFR-ului, adică să le mulţumesc jucătorilor clujeni că au făcut mai mult de 8 puncte într-o grupă de Liga Campionilor, depăşindu-l astfel pe marele Meme Stoica. Observaţi că m-am pus la mintea lui, nu m-am referit la punctele făcute de Unirea Urziceni sau de Dan Petrescu, ci la punctele „sale”, făcute de „el”. Dar n-am fost primul cu abordarea asta, altcineva a făcut-o şi mai şi. Gabriel Maricescu şi-a deschis emisiunea de la Radio Sport Total FM cu o declaraţie tip Meme din acele vremuri apuse. Încerc s-o redau din memorie... Când va mai face o echipă românească 8 puncte în Liga Campionilor, o să-mi organizez conferinţa de adio ca să-mi anunţ retragerea din fotbal, pentru că înseamnă că nu mă pricep la fenomen... Pam-pam! Asta e mai tare decât aia cu Becali şi cutia de carton, chiar mi se pare de neiertat că n-o ştiam. Deci, din nou, iată omul. Să mai adaug încă o tuşă. Când un Stoica mult mai celebru, căpitanul celei mai bune echipe a Stelei, Tudorel Stoica, îl sfătuia s-o lase mai moale cu declaraţiile bombastice fiindcă şi acum câţiva ani anunţa hegemonia Stelei, ce credeţi că i-a răspuns Meme? Din vârful buzelor sale subţiri a scăpat un enunţ prin care dorea să-i comunice lui Tudorel că el n-a vorbit aiurea, de-atunci a câştigat un titlu cu Urziceni şi apoi s-a întors la Steaua să mai câştige o cupă. Deci „hegemonia” de fapt ar fi a sa, nu a Stelei, plus că, după mintea lui, asta înseamnă hegemonie, un titlu şi o cupă în ceva mai mult decât un cincinal! Păi în cazul ăsta Uliu Mureşan îi dă clasă. În fine, ştim deja că n-o să se retragă el doar pentru că a zis asta cândva, însă poate o să-l retragă în curând alţii, la odihnă obligatorie.

În încheiere, pentru că nu pot şti ce va fi făcut Steaua aseară, mă gândesc că, după o victorie extraordinară şi inutilă a CFR-ului, ar putea urma o înfrângere inestetică, dar foarte utilă. 1-2, gen.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Meme, pensionat de CFR.
 Vizualizări articol: 868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Meme, pensionat de CFR4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei