Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 dec 2012 - Anul XVII, nr. 287 (5192)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prins de poliţie

Spărgea apartamente din Suceava şi apoi toca banii la păcănele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au reuşit să dea de urma individului care a comis spargeri în serie din apartamente din Suceava prin ruperea butucului de la uşi, mare parte din banii proveniţi din furturi fiind jucaţi de acesta la sălile de jocuri mecanice.

Conform anchetei judiciariştilor Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Suceava, Ovidiu Doboşariu, în vârstă de 33 de ani, din comuna Traian, judeţul Bacău, a comis cele zece spargeri în perioada 2-22 noiembrie, în locuinţe fiind găsite amprentele sale. Ca mod de operare individul acţiona de regulă la blocurile turn, la etajele superioare, acolo unde locatarii nu circulă pe scări. În multe cazuri acesta a plecat din locuinţele sparte cu sume importante de bani, prejudiciul total fiind calculat la 33.600 de lei.

Conform anchetei poliţiei, atunci când nu a găsit bani ci bunuri (în general bijuterii), individul le-a vândut la diferite case de amanet ori la cumpărători ocazionali, sumele obţinute fiind cheltuite în folos propriu şi la sălile de jocuri mecanice din Suceava.

 

Prins cu bonuri de 16.500 de lei de la jocuri mecanice 

Asupra bărbatului de 33 de ani poliţiştii au găsit bonuri de la jocuri mecanice în valoare de peste 16.500 de lei şi sculele cu care forţa sistemele de închidere a uşilor.   

Poliţia precizează că pe 5 decembrie acesta a spart, tot prin ruperea butucului de la uşă, şi o locuinţă din Fălticeni, de unde a furat un laptop, o cameră video şi un aparat foto. În acest caz, bunurile furate au fost recuperate la timp şi restituite părţii vătămate.

Prins miercuri seară şi pus sub acuzare pentru zece infracţiuni de furt calificat şi o tentativă de furt, Ovidiu Doboşariu a fost reţinut pentru 24 de ore. Ieri după-amiază, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava l-au prezentat pe acesta instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Inspectorul principal Florin Poenari, şeful Poliţiei municipiului Suceava, a declarat: „Din datele pe care le avem, bărbatul a fost plecat o perioadă din ţară şi prin luna noiembrie a revenit la Suceava, unde era găzduit de nişte rude. Aici a început să-şi desfăşoare imediat activitatea infracţională şi probele pe care le avem arată că în toate cazurile a acţionat singur.”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spărgea apartamente din Suceava şi apoi toca banii la păcănele.
 Vizualizări articol: 1799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Spărgea apartamente din Suceava şi apoi toca banii la păcănele5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei