Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 dec 2012 - Anul XVII, nr. 287 (5192)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Gheorghe Flutur: Candidaţii USL au fugit de orice confruntare electorală directă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, care candidează din partea ARD pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava, a declarat că la final de campanie electorală se poate constata că reprezentanţii USL au fugit de confruntările electorale directe cu el. Gheorghe Flutur a arătat că a avut o campanie „la firul ierbii”, discutând cu zeci de mii de alegători din toate cele 22 de localităţi ale colegiului.

„Aş vrea să remarc în primul rând fuga USL-ului de dezbateri publice. Am cerut de mai multe ori contracandidatului de la USL să vină la dezbateri despre soarta Colegiului 2 Suceava şi a municipiului Suceava. Nu am primit nici un fel de răspuns”, a spus Flutur.

El a precizat că în această campanie a constatat că „microbul de la centru de plagiat” a fost luat şi de către candidaţii şi liderii USL Suceava.

„Am văzut inaugurări de lucrări ale noastre, pe care şi le-au însuşit adversarii politici. Plagiatul la inaugurări l-aţi văzut la Spitalul Judeţean Suceava sau la parcările subterane. Şi mă refer aici la candidaţii, dar şi la lideri ai USL Suceava care fără nici o jenă şi-au rupt nasturii şi s-au îngrămădit să fie văzuţi la inaugurări de investiţii făcute în mandatul lui Flutur. Acest lucru s-a întâmplat şi în teritoriu, la Cacica şi în alte părţi”, a precizat candidatul ARD.

Gheorghe Flutur a subliniat că şi-ar fi dorit să-i vadă pe liderii şi candidaţii USL „cum îşi rup nasturii” pe şoseaua de centură a Sucevei, la aeroportul din Salcea, la canalizările din Şcheia şi Moara sau la pârtia de schi din Câmpulung Moldovenesc, precizând că toate aceste investiţii au fost blocate de Guvernul USL.

Flutur a mai declarat că în această campanie electorală a văzut cum liderii USL Suceava au făcut campanie electorală pentru „stranieri”. „Am văzut poze cu primarii, pentru a-i face cunoscuţi pe oameni care nu au nici o treabă cu judeţul Suceava. Şi pe zona de munte, la Senat şi Cameră, şi pe zona Rădăuţi, unde candidează anonimi din alte colţuri ale ţării, care au rău de înălţime la Suceava, dar forţează liderii locali să-i facă cunoscuţi. O altă problemă observată este cea legată de ipocrizia puterii, şi aici este vorba despre acţiuni pe care aş fi vrut să le văd şi până în campanie şi după campanie. Analize medicale la purtător, în corturi, cămine culturale, bunuri date în rate ca să nu depăşească 10 lei, adică găleata azi, mănuşile mâine, căciuliţa poimâine, cum s-a întâmplat în Todireşti, Comăneşti, Cacica, Ilişeşti şi aşa mai departe. Am văzut şi o campanie de şedinţe foto a liderilor şi candidaţilor USL cu unii primari PDL. Scumpe, ce-i drept, dar pe bani publici, cu rectificări bugetare. E foarte bine că s-au dat bani la comunităţi şi la Frasin şi în altă parte”, a declarat Gheorghe Flutur. Nu în ultimul rând, el a subliniat că un lucru pe care l-a remarcat în această campanie a fost şi acela că nu i-a văzut împreună pe cei din PSD şi PNL. Candidatul ARD pentru funcţia de senator în Colegiul nr. 2 Suceava consideră că „este extrem de interesant faptul că fiecare doreşte să-şi numere separat bobocii la sfârşit”, adăugând că pe parcursul campaniei s-a văzut că USL nu funcţionează ca o echipă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur: Candidaţii USL au fugit de orice confruntare electorală directă.
 Vizualizări articol: 1087 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 12 voturi
Gheorghe Flutur: Candidaţii USL au fugit de orice confruntare electorală directă4.1512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PAI AI CU CINE? trimis de
( 7 dec 2012, 11:39:34
Sint niste nenorociti sa nu dea nas in nas cu adevarul daca vor fi intrebati de un contra candidat asa de puternic cum este gheorge flutur ce au in comun cu judetul suceava.Acum totul depinde de noi sau indreptam lucrurile inapoi sau ne ducem pe apa simbetei.Ati gresit o data si cred caci va fi ales flutur
1.1  RE: PAI AI CU CINE? trimis de
( 7 dec 2012, 19:55:35
sunt sigur ca Flutur va ajunge in parlament si chiar i/mi doresc acest lucru.deasemenea doresc sa ajunga in parlament udrea,toader,olteanu,popoviciu anastase si cam atit.sa vad acest grup din conducerea pdl, care si/a batut joc atat de mult de poporul roman, pus la punct intr/un parlament in proportie de 70% usl.atunci nu o sa fie nevoie sa/si mai tariie trupurile puturoase pana la urna de vot a legilor ptr. ca votul lor nu o sa mai conteze.o sa regrete ei vremurile cand votul lor in parlament conta dar preferau sa leneveasca in bataie de joc fata de poporul roman din banii cui erau platiti.intr/un asemenea parlament si imunitatea pe care si/o doresc atat de mult si care este singurul motiv pentru care au mai candidat deoarece ei si/au asigurat
viitorul pentru cateva generatii in legislatura trecuta,se pierde foarte,foarte usor.o sa vedeti ce vremuri ii asteapta.nu a scapat ceausescu si nastase nepedepsiti daramite nisate ageamii care au furat fara scrupule,au votat lefile cum le/a poftit inima si interesele,numarand voturile parlamentarilor din 3 in 3.sa .....platiti bine,pentru ceea ce a/ti facut fiecare,nesimtitilor.
2.   Minciuni si gogosi la cel mai inalt grad trimis de
( 7 dec 2012, 13:36:06
Domnul Flutur minte in continuare.La Soseaua de centura-s-au vazut urmatoarele:-Trebuia terminata in 2011;in 2011 firma SC Colas a lucrat pe banii ei,nu a primit nici un ban de la Flutur;Finantarea a fost semnata de MInisterul transporturilor pana in 2014 de Anca Boagiu;oprirea finanţării la construcţia şoselei de centură a municipiului Suceava a fost făcută din vremea guvernelor Boc şi Ungureanu;Gheorghe Flutur face acum poze cu o lucrare oprită, dar că finanţarea acestei lucrări a fost sistată de guvernele Boc şi Ungureanu pentru că devenise mult prea scumpă;cei care au permis creşterea cu 62 % a preţului construcţiei rutei ocolitoare a municipiului Suceava, de la 220 de milioane de lei la 370 de milioane de lei, vor trebui să dea socoteală, La 12,84 de kilometri cu o bandă pe sens costul se ridică la 6,61 milioane de euro pe kilometru, preţ comparabil pentru construcţia unui kilometru de autostradă în ţările normale.

3.   Minciuni si gogosi la cel mai inalt grad trimis de
( 7 dec 2012, 13:39:02
Domnul Flutur si-a inceput campania electorala in forta.Pe soseaua de centura.
A ingenunchiat,a sarutat pamantul si a zis cu ochii in lacrimi:din cauza USL nu am putut termina soseaua,acest copil scump al sufletului meu.Au taiat fondurile.Daca ramaneam eu la CJ acuma soseaua zambea voioasa la soare,serpuia in ritm de samba printre colinele bucovinene.Domnule Flutur,chair credeti ca puteti prosti electoratul cu minciunile d-voastra?Uite ca a venit premierul Romaniei la Suceava si v-a contrazis.. Ponta a declarat că guvernul pe care-l conduce a făcut plăți de 77 de milioane de lei pentru lucrările efectuate la ruta ocolitoare a Sucevei precizând că în bugetul pe anul viitor vor fi prinse alte 68-70 de milioane de lei necesare pentru finalizarea investiției.

4.   Minciuni si gogosi la cel mai inalt grad trimis de
( 7 dec 2012, 13:39:52
CJ actual a achizitionat pe 16.11.12 un hectar de teren pentru balizaj la aeroport.CJ Suceava a lansat în luna octombrie licitaţiile pentru modernizarea Aeroportului Suceava, iar în 7 decembrie urmează să fie selectată firma care va executa lucrările.Aeroportul Suceava este primul care se modernizează prin POS Transporturi.

5.   Flutur cel Mare trimis de
( 7 dec 2012, 14:10:58
Ii place lemnul, dar pare-se nu si padurea. A fost acuzat ca ar fi defrisat 20.000 ha de padure, dar si-a luat revansa plantand puieti de brad cu Mihai Tatulici. Se numara printre politicienii cu cele mai multe dosare penale si cu tot atatea NUP-uri. Gheorghe Flutur, ca despre el este vorba, s-a remarcat din nou, cu ocazia alegerilor europarlamentare, cand judetul pe care il patroneaza i-a adus mezinei presedintelui un procent dublu fata de cat avea nevoie pentru a intra in Parlamentul European. Si totul pentru a-si vedea visul cu ochii – sa conduca Moldova.Traiectoria sa politica este marcata de actiuni de imagine bizare, cum ar fi Miss vacuta Europa, crosul de la Ierusalim sau cum sa scriem cu oite pe dealurile lui Stefan cel Mare. Cu acesta din urma are ceva in comun – Moldova, pe care o vrea la picioarele lui. Si se pare ca, pentru atingerea acestui obiectiv, nimic nu este prea mult. Pana sa fie cantat in balade precum Stefan cel Mare, compune el insusi balade pentru familia prezidentiala, care are radacini in judetul sau.
6.   Flutur cel Mare trimis de
( 7 dec 2012, 14:13:44
Politica a fost o rampa de lansare pentru ambitiile lui Gheorghe Flutur de a stapani Moldova. Dupa inscrierea in PNL, a devenit la scurt timp vicepresedinte, mai apoi ministrul agriculturii, vicepresedinte PD-L, iar apoi seful judetului Suceava. Gheorghe Flutur a fost ministrul cu cele mai multe motiuni de cenzura, cinci la numar, dar, asa cum spunea chiar el, si-a asumat un rol de sinucigas la Ministerul Agriculturii, de dragul tarii. 2006 a fost anul gripei aviare cu care Gheorghe Flutur spune si in ziua de azi ca s-a luptat. Mai ales ca „gripa aviara nu are diguri, cum au apele", ca fostul ministru sa se puna in calea ei. La scurt timp dupa ce Flutur nu a mai fost ministru, dupa ce sute de mii de pasari au fost sacrificate, au inceput sa curga si acuzatiile. Urmasul lui Flutur la Ministerul Agriculturii, Decebal Traian Remes, a declarat ca ministerul nu are niciun document care sa ateste prezenta virusului gripei aviare in Romania. A fost sau n-a fost gripa aviara in Romania? Iata o intrebare la care probabil doar regizorul Corneliu Porumboiu mai poate sa gaseasca raspunsul.
7.   Pt.fluturisti trimis de
( 7 dec 2012, 15:48:14
au mai ramas doua zile si poporul va alege cred ca cu mintea nu cu inima ca iarasi vai de capul nostru HER mai zi ceva de Cioran ipocritule
8.   Radu masii trimis de
( 7 dec 2012, 15:58:00
Raducule, lumea va vota cu Flutur, asa ca nu te mai excita inutil. Porcii de la USL nu au nici o sansa. Tu nu vezi cum arata Dontu? Cine sa-l voteze? Poate doar tu si ma-sa. Tu nu vezi cum arata Nechifor? Gras, cu barba si rapanos? Pute a nespalat de la o posta!
9.   NECHIFOR trimis de
( 7 dec 2012, 16:03:21
Nechifor cred ca e cel mai imputit om din oras! El si Baisanu! Am trecut odata pe langa Baisanu prin oras si mirosea de la el a hoit! cred ca nu se spala cu anii!!!!
10.   Pt.postaci pdele trimis de
( 7 dec 2012, 16:05:25
her puteti sa va numarati voturile de pe acuma 3 pensionari cu madam Ardelean si catva care va plateste flutur cu bani care ia furat cu udrea asa sa va ajute dumnezeu
11.   Pt.postaci pdele trimis de
( 7 dec 2012, 16:09:43
mi-s dori ca pana de revelion sa scap de guvernato si cand pleaca pe nava sa-l ia si pe Her deja baselu si-a facuto cu manuta lui motive de suspendare sant
11.1  RE: Pt.postaci pdele trimis de
( 7 dec 2012, 16:23:19
"mi-s dori " spune vulturasul analfabet. Ce sa-i faci? Atata stie, atata scrie!
12.   Jos usl jos usl..................nu votati HOTII.. trimis de
( 7 dec 2012, 16:16:55
CE confruntare electorala, ca nu au argumente ,ce sa demonstreze ca a crescut salariul bugetarilor ACUM ?inaintea alegerilor sa fie siguri de vot?
Ce altceva au facut?Ponta e un nesuferit are o fata de antipatic,sa nu mai vorbim de cum se exprima,nu demonstreaza a fi o persoana pregatita ce merita sa stea in fruntea tarii.
Avem nevoie de mai multi tineri adevarati ,pregatitisa diminueze coruptia si hotia din tara asta.
Nu vrem hoti la guvernare,cum se instaleaza in fotolii deja se gindesc cum sa fure
13.   Hm trimis de
( 7 dec 2012, 16:23:35
cai verzi pe pereti.......numai abureli si in rest furaciuni....
14.   Pt.postaci pdele trimis de
( 7 dec 2012, 17:10:24
dupa 9 dec.vorbim pana atunci sa o luati sus ca santeti cretini
15.   * trimis de
( 7 dec 2012, 19:24:27
am lipsit o vreme , şi...ce-am pierdut ?!
( că de "câştigat" ştiu sigur în ce pagubă îs )happy
acelaşi stil al fiecăruia ( deja ...arhicunoscut )
şi ..cine trebuia să vorbească n-a scos nici pâs

multă infatuare ( ce-ar necesita tratament neurologic )
"cocalar noise" unii cu alţii fără stăpân
încât mai că-mi vine să rostesc ( antologic )
nu-mi vine să cred că sunt român !
16.   Catre prietenii mei ABCADAR si VULTURUL_PLESUV trimis de
( 7 dec 2012, 20:51:13
Prieteni,ne apropiem de finis.Anul acesta am avut multe alegeri.Au fost alegerile locale unde Flutur a fost batut de Nechifor de i-au sarit fulgii.Lungu a fost batut de Baisanu in Suceava(Lungu a recuperat in Burdujeni prin metode PDL-iste ).Apoi a fost referendumul.Basescu a fost alungat de la Cotroceni de 7,4 milioane romani.Acuma vine etapa finala.Vine prabusirea regimului Basescu.Cei care au comentat aici au fost putini.Cam 1% din numarul celor care vizualizau articolul.Mereu aceiasi.Cativa doar.Restul sucevenilor nu au comentat.Ori n-au avut timp ori au zis ca ei nu fac politica.ca au viata lor si nu ii afecteaza politicul.Profund gresit.Am fost cativa USL-isti si cativa basisti.Basistii au avut un limbaj execrabil,vulgar,obscen,pornog parte din ei au fost postaci "speciali".Dar pe 9 decembrie regimul Basescu va cadea.
17.   Scapam trimis de
( 7 dec 2012, 22:19:39
ptiu sa nu te deochi ti-ai scris necrologul
nu era mai simplu daca spuneai final in loc de finis daca nu sti sa-l scrii corect
uite sunt bun si iti dau varianta corecta finish poate o sa-ti trebuiasca pe undeva
sa aveti odihna placuta ,spre ce se tinde urmatorii 4 ani asa va fi
18.   Democracy... trimis de
( 7 dec 2012, 23:09:24
Alegeti! Ce preferati, minciuni adevarate, sau adevaruri mincinoase? Cuburi sferice, sau cercuri fara raza? Pe data de noua decembrie se redeschide targul de gogosi psihologice. Cumparatori vor fi cu ghiotura. Cu totii vor fi cuprinsi de un sentiment de potenta. Puterea de a decide, de a alege. Dar asta trece repede, pentru ca in scurt timp, masei de alegatori i se va reconfirma statutul de harem al alesilor. In tot evenimentul asta, democratic este faptul ca poporul insusi decide cine sa-l sodomizeze. Adicatelea, macar nu e viol. Si cum nimic pe lume nu e gratis, alesii vor fi rasplatiti cu ciolanul aburind de pe masa parlamentului. Hai la vot...the choice is your!
19.   Pentru poziția 22 sexy trimis de
( 8 dec 2012, 10:04:48
Și ce câștigați dacă pierde pdl-ul ? Vezi Radule cum sunt ambițiile politice,mai ceva ca,curvele.Aici găsești adevărata ”cultură”în postările unor pensionari,foști informatori care își dau numele de cod conspirativ.O societate pestriță,divizată în răi și buni ,în politruci și analfabeți ce-și omoară timpul cu victorioasele postări care n-au nici o importanță pentru o comunitate ce ar vrea unită și fătă scandaluri.O să treacă și alegerile ,o să-nceapă refacerea coalițiilor(coabitărilor noi ”prostimea”cu gura căscată uitându-ne spre cer ,alții la televizor cu mirare la ceea ce am votat și ce a ieșit.Istoria se repetă dar bine ar fi dacă am învăța din greșelile făcute ,barem să nu le repetăm.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei