Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 dec 2012 - Anul XVII, nr. 287 (5192)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Candidatul PP-DD Marius Boghian pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 1 Suceava spune că este dezamăgit de Alexandru Băişanu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PP-DD pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 1 Suceava, Marius Boghian, a declarat în cursul zilei de ieri că este dezamăgit de contracandidatul său de la USL, liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu. Marius Boghian a spus că încă din prima săptămână a campaniei electorale, la adresa lui s-au făcut numeroase presiuni, acuzând faptul că lupta politică a fost mutată în plan instituţional.

„Dacă nu au fost găsite nereguli în urma celor trei controale trimise de conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava la instituţia pe care o conduc, au trecut la alte căi de atac. Până la nominalizarea mea ca şi candidat din partea PP-DD pentru Colegiul 1 Suceava,  la nivelul Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrică Mitocu Dragomirnei erau 31 de angajaţi în statul de funcţii, personal insuficient, drept urmare au fost delegate încă 12 persoane de la alte centre, pentru buna desfăşurare a activităţii. Din momentul depunerii candidaturii mele pentru funcţia de deputat împotriva domnului Alexandru Băişanu, vicepreşedinte al Consiliului  Judeţean, conducerea DGASPC Suceava a cerut retragerea delegării a şapte persoane, iar unul dintre angajaţi a fost anunţat că de la 1 ianuarie 2012 îi încetează contractual de muncă”, a precizat Boghian. El a explicat că fără aceste persoane delegate, asistenţi medicali, pedagogi de recuperare şi infirmieri, activitatea centrului pe care îl conduce nu se poate desfăşura în condiţii normale, având în vedere asigurarea asistenţei medicale şi supravegherea 24 de ore din 24 a beneficiarilor.

„Ţin să precizez că aceste centre de recuperare neuropsihiatrică se află în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţia Copilului, şi implicit a Consiliului Judeţean Suceava, al cărui vicepreşedinte este domnul Ştefan Alexandru Băişanu. Acum două zile am primit, ca răspuns la un referat de solicitare de personal, că eu, Marius Mihai Boghian, şef de centru, trebuie să lucrez şi să girez turele neacoperite în locul personalului de specialitate. Acest răspuns arată incompetenţa instituţiei din subordinea Consiliului Judeţean, iar domnul Băişanu ar fi trebuit să verifice directorii din subordine şi nu să le dicteze să caute modalităţi de intimidare şi presupuse nereguli la adresa mea. Domnul Băişanu ar trebui să verifice mai atent modul în care au fost angajate recent anumite persoane la DGASPC Suceava, preţurile nesimţite cu care se cumpără anumite produse şi multe alte nereguli. Aceste atacuri şi modalităţi de intimidare cred că nu ar trebui să îl caracterizeze pe un vicepreşedinte de Consiliu Judeţean. Eu, Marius Mihai Boghian, îl rog personal pe domnul Ştefan Alexandru Băişanu să lase atacurile murdare şi să facă administraţie judeţeană, pentru că acesta este momentan vicepreşedinte de Consiliu Judeţean. Rog sucevenii să nu dea atenţie acestor modalităţi de intimidare. Schimbarea clasei politice actuale este esenţială pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri. Aşa să ne ajute Dumnezeu”, a declarat Marius Boghian.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidatul PP-DD Marius Boghian pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 1 Suceava spune că este dezamăgit de Alexandru Băişanu.
 Vizualizări articol: 1586 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 9 voturi
Candidatul PP-DD Marius Boghian pentru funcţia de deputat în Colegiul nr. 1 Suceava spune că este dezamăgit de Alexandru Băişanu3.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :))))) trimis de
( 7 dec 2012, 11:56:00
Ce fata de porcusor are acest individ. Macar trebuia sa slabesti pt pozele astea sau sa le dai la photoshopat . cu cine vrei sa votam cu Elodia? daca il mai vad si pe diaconescu in guvern am si murit pe loc. toata pleava vrea la conducere. va dati seama dupa poza ca acesta este un gurmand , va dati seama daca ajunge la guvern si incepe sa manance din bani nostri? oricum nu sunt sanse . parerea mea urmatorii deputati / senatori sunt urmatorii : FLUTUR, BALAN, BAISANU, DONTU, MARZA, NEAGU...RESTU NO COMMENT.
1.1  RE: :))))) trimis de
( 7 dec 2012, 12:09:36
poate daca erai pe alta lista de partid era mai bine...macar ca independent, daca nu ARD sau USL. baftaa
2.   :)) trimis de
( 7 dec 2012, 12:09:54
crezi ca ai sanse ma buldogule la alegeri??..ia-ti ppdd-ul si fugi cu el repede:))))..mincinosi si derbedei ce sunteti!!
3.   Boghianu faradintelui trimis de
( 7 dec 2012, 13:44:44
Dan Diaconescu descendent din Burebista,Nabucodonosor si familia Brancoveanu
dezvaluie cine se afla in spatele lui,toti oamenii fara dintelui.Bill Gates,Donald Tramp ,regina Elisabeta a II-a si Marius Boghian.
Tomberonul l-a primit cu dragoste pe barbatul stirb de 40 kg cand Tolea il infunda cu dragoste paterna si-l indesa cu bocancul nr.47.Costumul lui Dan era galben si tomberonul adora galbenul.Dan Diaconescu si-a intrebat telespectatorii de la Socola daca politistul Cioaca si-a facut nevoile intre Rucar si Bran.Intrebare geniala izvorata din exhaustivitatea lui Shopenhauer cand mergea la buda.
Se zice ca in spatele lui Dan este gigantul Gazprom.Ce nu stie lumea e ca politica concernului este sa nu faca afaceri cu cetateni fara dinti in gura.

4.   La pacanele.... trimis de
( 7 dec 2012, 16:00:11
Domnule boghian...nu mai aveti bani de pacanele, iar acum va implicati mai adanc in politica? A mai fost un candidat al ppdd, Artenie parca, un mare alt amator de pacanele.... Mai bine vezi-ti de locusorul cald pe care il ocupi, ca nu se stie, ca deja ai decazut din PDL in PPDD, iar pana la urma iti doresc sa ajungi in strada....
5.   Ocupa prea mult spatiu cu pozele lor in monitorul trimis de
( 7 dec 2012, 17:01:16
Ce diferenza e intre Nechifor ,Dontu,Ponta sauBoghian ca-i de la alt partid ?
Uita sa se mai ridice de la masa ,si porcii sint mai delicati sint umflati cu pompa
6.   Boghian-3 in 1 trimis de
( 7 dec 2012, 21:41:16
Marius Boghian a trecut prin 3 partide intro luna,PDL-PNL-PPDD,deci 3 in 1
Prin politica a ajuns sef la Costina,cu tenesi in picioare dar dupa 3 ani se plimba cu jeepul ??????? ,deci iar 3 in 1. Fara obraz,fara caracter si fara rusine este Boghian-iar 3 in 1.Aprovizionarea bolnavilor de la Costina a fost facuta de firmele lui Boghian,Mona si mama lui Boghian-iar 3 in 1.DNA-ul a intrat pe fir si au descoperit ca Boghian,Mona si mama lui Boghian vindeau certificate pentru persoanele cu handicap cu 15 000 000 lei-deci 3 in 1.Pentru a scapa ,a internat mama la Spitalul de Psihiatrie Cimpulung Moldovenesc.Sotia si copilul l-au parasit,deci din 3 a ramas singur........3 in 1 si acasa.Boghian sustinut de PDL a ocupat functiile de sef la Costina ,sef la Mitocul Dragomirnei si consilier judetean....deci iar 3 in 1.
7.   Varanului HER...PES trimis de
(10 dec 2012, 20:16:56
EMILIANOVICI BUTNAREL,iti merge melita nu gluma.Stim cu totii ce produci!Rahat si bale,cam atat.Unge te cu ele poate ti tin de cald.Mai taci dracului de javra ca iai spurcat pe toti dar nu te vezi pe tine cine esti.Bla,bla,bla....apuca te si fa si tu ceva artistuleeeee.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei