Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 dec 2012 - Anul XVII, nr. 283 (5188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sportivii dinamovişti recompensaţi cu 1,65 milioane de lei de MAI pentru rezultatele de la Londra

Luni, 3 Decembrie 2012 (17:37:53)

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a declarat, luni, că sportivii CS Dinamo care s-au clasat pe primele şase locuri în competiţiile olimpice de la Londra au primit, săptămâna trecută, bonusurile aferente, acestea ridicându-se la 1,65 milioane de lei.

"Am încercat, prin clubul Dinamo, să virăm sumele conform legislaţiei în vigoare. Totalul sumei pentru Jocurile Olimpice de la Londra, din partea Ministerului, este de 1,65 milioane de lei. Nu este o sumă mică, iar aceasta a fost virată către sportivi şi antrenori încă de săptămâna trecută. Sper ca de acum înainte nimeni din această ţară nu va mai crea bariere legislative care să împiedice statul român să aprecieze prin bani munca pe care sportivii o fac", a spus Mircea Duşa.

Sabrerul Rareş Dumitrescu, vicecampion olimpic la individual, a afirmat că nu se aştepta ca banii din partea CS Dinamo să fie viraţi atât de repede. "E mai mult decât mă aşteptam, pentru că nu credeam că pe linie de club vor veni banii atât de repede. A venit Moş Crăciun mai repede, până la urmă vine la copiii care sunt cuminţi, care ascultă şi care iau medalii. Până la urmă e un lucru normal, dar într-o societate anormală cum este cea a noastră, ne miră aceste lucruri. Nu mă aşteptam să se întâmple ca la Beijing. A fost o situaţie nefericită, care se poate întâmpla. Aşa şi noi putem merge la o competiţie fără să luăm medalii, dar de aici până la a arunca cu noroi în club sau minister pentru că s-a întâmplat o dată să nu vină cu banii la timp, e cale lungă", a adăugat Dumitrescu.

Chestorul Elisabeta Lipă, preşedintele CS Dinamo, a precizat că banii au fost viraţi direct în conturile sportivilor. "Banii sunt în contul sportivilor, nu sunt în contul clubului. Am ţinut să facem această festivitate de premiere după ce sportivii îşi primesc banii. Mă bucur că într-un an atât de greu s-au găsit resurse pentru premierea celor ediţii a Jocurilor Olimpice. Totul a ţinut de bunăvoinţă. Am preluat o grea povară şi mă bucur că am reuşit, mă săturasem să fiu întrebată în fiecare zi când vom da banii pentru Beijing. Predecesorul meu trebuia să doarmă în anticamera ministrului pentru a rezolva această problemă sau căuta soluţii pentru ca sportivii să fie recompensaţi", a completat Lipă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sportivii dinamovişti recompensaţi cu 1,65 milioane de lei de MAI pentru rezultatele de la Londra.
 Vizualizări articol: 815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sportivii dinamovişti recompensaţi cu 1,65 milioane de lei de MAI pentru rezultatele de la Londra0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei