Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 dec 2012 - Anul XVII, nr. 283 (5188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Telefoanele, jucăriile şi ceasurile, produsele cele mai căutate pe Internet în această lună

Luni, 3 Decembrie 2012 (17:41:09)

Telefoanele mobile vor fi cele mai căutate produse pe Internet în această lună, cu 69.000 de căutări, în scădere cu 5.000 faţă de decembrie 2011, fiind urmate de jucării şi ceasuri, potrivit estimărilor SEO monitor.

"SEO monitor a realizat recent un studiu privind comportamentul consumatorilor români în online în perioada sărbătorilor de iarnă. Conform rezultatelor obţinute din analiza căutărilor pe cuvinte cheie reiese că cei mai mulţi români îşi doresc să găsească anul acesta sub brad telefoane mobile. Pe locurile următoare în topul preferinţelor vin jucăriile, ceasurile, parfumurile, laptop-urile şi bijuteriile", se arată într-un comunicat al SEO monitor.

O analiză asupra căutărilor efectuate în anii trecuţi arată că în luna decembrie a acestui an se vor face pe Google un număr de 69.000 de căutări pe cuvântul telefoane, în coborâre de la 74.000 în decembrie 2011.

"Foarte aproape şi justificat de tradiţia cadourilor pentru copii este cuvântul jucării, care se estimează că va atrage anul acesta 65.000 de căutari, de la 60.500 în urmă cu un an. Pe următoarea poziţie în topul preferinţelor pentru cadouri se află ceasurile şi parfumurile (...)", se mai spune în comunicat.

Ambele categorii de produse se află în scădere faţă de decembrie 2011, respectiv de la 49.500 la 48.000 pentru ceasuri, şi de la 49.500 la 43.500 în cazul bijuteriilor.

Studiul SEO monitor arată că românii încep să caute pe internet reduceri, promoţii, oferte de sezon pentru telefoane încă de la începutul lunii noiembrie.

Din prima săptămână a lunii noiembrie şi până la începutul lui decembrie căutările cresc cu 15%.

"Parfumurile au o creştere şi mai mare, interesul pentru aceste produse fiind vizibil din prima jumătate a lunii noiembrie, la începutul lui decembrie ajungându-se chiar la o creştere cu 40%. Căutările pe lenjerie intimă şi bijuterii se instalează pe un trend ascendent la sfârşitul lunii noiembrie şi cresc cu aproape 30%", se precizează în comunicat.

Decoraţiunile de Crăciun se caută încă din octombrie, având o ascensiune de 90% până pe 15 decembrie.

Potrivit studiului, utilizatorii de internet aleg să caute cadouri de sărbători fie bazându-se pe rezultatele oferite de Google pe cuvinte cheie, fie mergând direct către un magazin online deja cunoscut.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Telefoanele, jucăriile şi ceasurile, produsele cele mai căutate pe Internet în această lună.
 Vizualizări articol: 699 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Telefoanele, jucăriile şi ceasurile, produsele cele mai căutate pe Internet în această lună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei