Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 dec 2012 - Anul XVII, nr. 283 (5188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Golul campionatului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Steaua a furnizat subiectul etapei încă de vineri, când a făcut demonstraţie de forţă la Chiajna, executând-o pe Concordia cu şase goluri la zero.

Criza pe care se grăbeau unii s-o instaleze la lider s-a spart ca un balon de săpun. Da, ăia de la Stuttgart au făcut instrucţie cu Steaua pentru că Reghe a jucat cu acelaşi sistem din jocul cu Molde. E tânăr, e şi cam orgolios, dar trebuie să-i acordăm dreptul de a nu fi perfect. Faptul că înfrângerea cu nemţii s-a legat cu cea de la Braşov este doar o coincidenţă. Un egal i-a stat la îndemână Stelei, criză n-a fost la nivelul jocului. Dacă Rusescu cadra acel penalti, apele nu se mai agitau atât de mult şi totodată atât de inutil. Iată-l acum pe Rusescu reuşind, în opinia mea, cel mai frumos gol al campionatului. Dublu “sombrero” fără ca mingea să cadă, doi fundaşi scoşi din joc, apoi încă o trecere aeriană, urmată de un şut pe măsură!

Urmează meciul decisiv pentru primăvara Ligii Europa, chiar dacă Steaua îl pierde la un scor “incalificabil” nu înseamnă că urmează neapărat o criză, poate doar una de nervi la nivelul arogantei conduceri. Pentru ăştia chiar n-aş avea nici urmă de compasiune.

Pentru că tot am vorbit de goluri, Messi a fost creditat cu două bucăţi în poarta lui Athletic Bilbao, deşi primul dintre ele a fost discutabil. Un adversar s-a dus sanie în minge, trimiţând-o violent sub transversală. Reluarea din spatele părţii ne arăta o traiectorie iniţială aparent în afara porţii, dar, la cum bagă Messi linguriţa sub minge, aceasta ar fi dat-o cotită lângă bară după ce atingea pământul. Totuşi, intervenţia lui Amorebieta a schimbat radical respectiva traiectorie şi poate era mai bine şi pentru Messi să fie considerat autogol, pentru a nu ridica cârcotaşilor o minge la fileu. Aşa cum susţinea şi Vilanova, argentinianul nu e obsedat de recordul lui Gerd Muller, are linişte în exprimare şi ştie că golurile vin de la sine dacă îşi face jocul obişnuit. Iar golul acesta nu va conta la numărătoare, se va vedea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Golul campionatului.
 Vizualizări articol: 859 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Golul campionatului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei