Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 dec 2012 - Anul XVII, nr. 283 (5188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Balan pregăteşte legi care să vină în sprijinul micilor întreprinzători

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PDL Ioan Balan, care candidează din partea ARD pentru un nou mandat în Colegiul uninominal 2 pentru Camera Deputaţilor, ce include cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, oraşul Salcea şi comunele Adâncata, Ipoteşti, Mitocu Dragmirnei şi Pătrăuţi, a anunţat că una dintre priorităţile sale pentru noul mandat este aceea de a completa legislaţia din domeniul economic cu acte normative care să vină în sprijinul micilor întreprinzători şi care să aibă ca finalitate crearea de noi locuri de muncă.

Balan a declarat că lipsa locurilor de muncă reprezintă cea mai importantă problemă cu care se confruntă localităţile din colegiul său electoral, problemă care a fost evidenţiată în această campanie electorală în discuţiile purtate cu cetăţenii.

”Obligaţia noastră ca parlamentari va fi aceea de a completa legislaţia existentă cu legi care să vină în sprijinul micilor întreprinzători. Aceştia trebuie să dispună de o serie de facilităţi pentru a-i stimula să creeze noi locuri de muncă. Aş enumera aici credite mai facile, taxe mai mici pentru cei care deschid noi afaceri şi angajează un anumit număr de şomeri. Obligaţia Guvernului este aceea de a pune în practică legile existente şi pe cele care vor veni în completare”, a declarat Balan.

Parlamentarul democrat-liberal a adăugat că o altă problemă la care va lucra în viitorul mandat este cea referitoare la introducerea canalizării în comunele din colegiul său, inclusiv în oraşul Salcea şi în Burdujeni sat (zona Gropi).

”Acum, pe final de campanie, putem trage concluzia că dintre multele probleme ridicate de cetăţeni, cea care se referă la canalizare se regăseşte în toate comunele, oraşul Salcea şi Burdujeni sat, zona Gropi. Cea mai importantă problemă este însă lipsa locurilor de muncă, problemă cu care se confruntă toate localităţile colegiului”, a spus Balan.

El a mai ţinut să menţioneze că în ultima săptămână de campanie va mai face un tur de forţă prin toate localităţile şi în mod special în satul Varatec, oraşul Salcea şi cartierul Burdujeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balan pregăteşte legi care să vină în sprijinul micilor întreprinzători.
 Vizualizări articol: 902 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Balan pregăteşte legi care să vină în sprijinul micilor întreprinzători4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pt suceveni trimis de
( 3 dec 2012, 17:20:38
mai sant cateva zile pana la vot ,parerea mea e sa votati cu mintea nu cu inima ca o sa fie bai vorba ardeleanului

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei