Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 dec 2012 - Anul XVII, nr. 283 (5188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mâncarea şi bunurile de larg consum au atras cei mai mulţi vizitatori la Romexpo în acest an

Luni, 3 Decembrie 2012 (17:36:20)

Târgurile produse alimentare Indagra şi Alimenta, expoziţia de bunuri de larg consum Tibco şi târgurile de produse tradiţionale au atras în acest an cei mai mulţi vizitatori la Romexpo, care a organizat 46 de târguri şi expoziţii la care au venit aproximativ 300.000 de persoane.

"Rezultatele înregistrate de-a lungul acestui an au evidenţiat o creştere cu 30% în materie de firme expozante, respectiv suprafaţa expoziţională închiriată comparativ cu anul 2011, când au fost organizate 38 de târguri, în cadrul cărora au participat 2.000 de firme expozante, fiind vizitate de 230.000 de persoane", a declarat agenţiei MEDIAFAX Mariana Suciu, directorul general al Romexpo.

În acest an, Romexpo a organizat un număr record de evenimente, respectiv 46 de târguri şi expoziţii, care au reunit peste 2.600 de firme din 43 de ţări şi un număr de 300.000 de vizitatori.

Târgul internaţional de bunuri de larg consum (Tibco) desfăşurat în perioada 31 mai-3 iunie, concomitent cu Târgul de produse tradiţionale şi artizanat şi Kidex (expoziţie de produse şi servicii pentru bebeluşi, copii, viitoare mămici şi părinţi) a atras cei mai mulţi vizitatori, respectiv 90.000.

Alimentele au fost şi ele un punct de atracţie pentru aproximativ 50.000 de vizitatori care au trecut porţile Romexpo în perioada 31 octombrie-4 noiembrie pentru Indagra (agricultură, horticultură, viticultură şi zootehnie), Alimenta (târg internaţional pentru industria alimentară), Expo Drink & Wine (târg de vinuri şi băuturi alcoolice) şi Târgul de produse tradiţionale.

Târgul de turism, TMA (Festival de spiritualitate, medicină alternativă şi terapii complementare) şi un târg de produse tradiţionale au adus la Romexpo în perioada 15-18 martie circa 25.000 de vizitatori. Un număr similar au trecut porţile centrului expoziţional în intervalul 11-13 mai, atraşi de ofertele de angajare de la târgurile E-jobs Expo şi Edu (Expoziţie internaţională de oferte educaţionale şi pregătire profesională, documentaţie, cărţi şi material didactic, echipamente şi mobilier şcolar, rechizite).

Construcţiile şi amenajările au atras şi ele un număr important de persoane. Astfel, aproximativ 15.000 de vizitatori au venit între 29 martie şi 1 aprilie pentru Construct Expo, Ambient Expo, Antique Market (târg de obiecte de artă şi antichităţi), Expo Flowers&Garden (expoziţie internaţională de flori, amenajări peisagistice şi grădinărit) şi un alt târg de produse tradiţionale.

Târgul de turism de toamnă, desfăşurat în perioada 11-15 noiembrie, Romhotel (expoziţie internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante) au atras, de asemenea, în jur de 15.000 de persoane.

Târgurile de produse tradiţionale se bucură de un succes constant, iar Romexpo nu a ezitat să le exploateze. Au fost organizate 11 astfel de manifestaţii în acest an, în paralel cu diverse alte târguri.

Şi Cosmetics Beauty Hair (expoziţie internaţională de produse şi echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală şi coafură), care a avut loc între 20 şi 23 septembrie, alături de Expo ITP (expoziţie internaţională de contractări pentru confecţii, textile, pielărie şi încălţăminte) şi nelipsitul târg de produse tradiţionale au primit aproximativ 15.000 de vizitatori.

"În pofida situatiei economice dificile, începând cu acest an, din ce în ce mai multe firme au ales să investească mai mult în promovare prin participarea la expoziţii, conştientizând că astfel de manifestări reprezintă o ocazie de a-şi prezenta potenţialul, de a stabili noi relaţii sau de a-şi fideliza clientii tradiţionali, cât şi pentru oportunitatea identificării de proiecte ce vizează investiţiile viitoare. Contactul direct dintre furnizor şi beneficiar rămâne, pâna la urmă, cel mai eficient mod de promovare şi vânzare a produselor sau serviciilor", a mai spus Mariana Suciu.

Complexul expoziţional Romexpo are ca acţionar majoritar Camera de Comerţ şi Industrie a României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mâncarea şi bunurile de larg consum au atras cei mai mulţi vizitatori la Romexpo în acest an.
 Vizualizări articol: 544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mâncarea şi bunurile de larg consum au atras cei mai mulţi vizitatori la Romexpo în acest an0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei