Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 dec 2012 - Anul XVII, nr. 283 (5188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preşedintele Băsescu, fluierat la paradă: Parada militară a fost "frumoasă"

Preşedintele Traian Băsescu a plecat, sâmbătă, de la parada militară de Ziua Naţională, după ce a declarat că această manifestare a fost "frumoasă" şi după ce din mulţimea adunată la Arcul de Trimuf s-au auzit strigăte de protest ca "Jos Băsescu! Huo!" şi fluierături.

"Da. A fost frumoasă parada", a comentat preşedintele Băsescu, întrebat de jurnalişti, după încheierea defilării de la Arcul de Triumf. Înainte de a plecat preşedintele s-a salutat cu primarul general Sorin Oprescu, cu ministrul Raed Arafat şi cu câţiva parlamentari. Plecarea preşedintelui din zonă a fost marcată de strigătele "Jos Băsescu! Huo!" şi de fluierături.

Acest tip de proteste s-a auzit şi în timpul festivităţilor de la Arcul de Triumf : în timpul trecerii în revistă a gărzii de onoare, a intonării Imnului Eroilor, la decorarea unui drapel de luptă. "Ruşine! Ruşine să vă fie!", "Jos Băsescu!" şi flueirăturile au venit aproape în permanenţă, parţial acoperite de muzica militară, dinspre un grup de câteva zeci de oameni, printre care se aflau persoane care au fost prezente la protestele din Piaţa Universităţii.

La sosirea în piaţa Arcului de Trimuf, preşedintele Băsescu i-a salutat pe membrii Guvernului de la distanţă şi pe parcursul paradei militare s-a întreţinut cu judecătorul Curţii Constituţionale, Aspazia Cojocaru. La un moment dat, europarlamentarul Corneliu Vadin Tudor a ieşit din rând şi i-a adresat câteva cuvinte preşedintelui, aceasta râzând. "Să ne pregătim de transferul de putere", i-a spus în glumă europarlamentarul preşedintelui, conform declaraţiei lui Vadim Tudor.

La parada militară din Piaţa Arcului de Triumf au participat aproximativ 20.000 de persoane, conform estimărilor oficiale ale Jandarmeriei Române.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele Băsescu, fluierat la paradă: Parada militară a fost "frumoasă".
 Vizualizări articol: 1188 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 18 voturi
Preşedintele Băsescu, fluierat la paradă: Parada militară a fost "frumoasă"4.2518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 3 dec 2012, 19:50:18
trebuia aruncat si cu oua clocite in guvernator chior si tiran

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei