Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 dec 2012 - Anul XVII, nr. 283 (5188)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Până nu primesc mandatul de a forma Guvernul nu vorbesc de pielea ursului din pădure

Luni, 3 Decembrie 2012 (14:46:45)

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că lucrează la structura viitorului Guvern, dar că nu a discutat despre viitorul Executiv şi despre portofolii cu Crin Antonescu şi ceilalţi lideri USL, întrucât nu vorbeşte despre "pielea ursului din pădure" până nu primeşte mandatul de a forma Executivul.

Întrebat dacă lucrează la structura viitorului Guvernunt, Ponta a precizat: "Eu sunt în lucru, dar vreau să precizez foarte clar că nu am discutat cu domnul Antonescu şi ceilalţi lideri ai USL. Nu discutăm nimic despre Guvern, despre portofolii, până în momentul în care primesc mandat de a forma noul Guvern".

"Nu vorbim de pielea ursului din pădure. Eu am lucrat în această perioadă, am o gândire, am oconcepţie, însă nu se pune problema să discutăm până pe 12 sau 13 decembrie, când vor avea loc consultările de la Cotroceni şi preşedintele va anunţa desemnarea", a spus Ponta.

Premierul a mai precizat, răspunzând unei întrebări privind data limită la care se vede reinstalat, că dacă toate lucrurile vor merge potrivit planului său, pe 20 decembrie depun jurământul noii parlamentari şi se aleg conducerile celor două Camere, întrucât pe 19 decembrie exprimă mandatele actualilor parlamentari, iar pe 21 decembrie este pregătit să vină în noul Legislativ cu programul de guvernare şi componenţa noului Cabinet.

Ponta a spus că pe 22 decembrie, în şedinţa noului Cabinet, se va aproba proiectul de buget, care va fi transmis Parlamentului, care se va convoca în sesiune extraordinară după 15 ianuarie 2013, după ce, la începutul anului, vor avea loc discuţiile cu FMI, BM şi CE.

"Acesta este calendarul normal pentru care m-am pregătit", a spus Ponta. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Până nu primesc mandatul de a forma Guvernul nu vorbesc de pielea ursului din pădure.
 Vizualizări articol: 544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Până nu primesc mandatul de a forma Guvernul nu vorbesc de pielea ursului din pădure0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pasarea malai viseaza trimis de
( 3 dec 2012, 19:01:44
pasarea malai viseaza si calicul praznicul.nici nu au ajuns la votare si deja se vad cu scaunele sub fund,de citeva zile tot vorbeste numai de functi dar ceva proiecte de locuri de munca,nimic halal parlamentar

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei