Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 aug 2012 - Anul XVII, nr. 177 (5082)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mehedinţi: Tânăr care se recomanda drept doctor pe internet, reţinut pentru fraude informatice

Miercuri, 1 August 2012 (17:33:17)

Un tânăr de 19 ani din Constanţa a fost reţinut de ofiţerii de la Crimă Organizată din Mehedinţi, după ce aceştia au stabilit că sub titulatura de medic a păcălit prin internet sute de pacienţi cărora le oferea contra cost consultaţii şi tratamente naturiste pentru afecţiuni neurologice.

Potrivit unui comunicat remis, miercuri, de Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate, în perioada iunie 2011 - iulie 2012, tânărul în vârstă de 19 ani a creat mai multe pagini web şi prin intermediul acestora, folosindu-se de calităţi mincinoase, de titulatura de medic neurolog, consilia si oferea spre vânzare diverse tratamente inducând astfel în eroare şi cauzând prejudicii mai multor părţi vătămate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma percheziţiei domiciliare efectuate de ofiţerii SCCO Mehedinţi, sub coordonarea procurorului DIICOT - Biroul Teritorial Mehedinţi, au fost ridicate în vederea cercetărilor un laptop, un hard-disck, două stick-uri de memorie, doi saci cu înscrisuri ce conţin 50 de foi de observaţie pacienţi, 150 de chitanţe şi facturi de expediere, colete, registre de evidenţă pacienţi, reţete medicale, înscrisuri şi documente specifice unui cabinet medical, dar şi o parafă falsă.

Ca să-şi atragă victimele, tânărul şi-a făcut mai multe conturi de utilizator pe site-uri specializate în tratamente şi sfaturi medicale, pe care se recomanda drept doctor Fieraru Sorin.

Bărbatul a fost reţinut pe 24 de ore pentru infracţiuni de fraudă informatică, iar miercuri seară procurorul urmează să decidă dacă va fi prezentat judecătorilor din cadrul Tribunalului Mehedinţi cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mehedinţi: Tânăr care se recomanda drept doctor pe internet, reţinut pentru fraude informatice.
 Vizualizări articol: 610 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mehedinţi: Tânăr care se recomanda drept doctor pe internet, reţinut pentru fraude informatice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei