Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 aug 2012 - Anul XVII, nr. 177 (5082)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deblocarea circulaţiei

Podul de la Bazar va fi redeschis traficului rutier la finele săptămânii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul rutier de pe Calea Unirii va reveni la normal din această săptămână, când lucrările de reabilitare a podului de peste apa Sucevei din zona Bazar vor fi încheiate, pe partea carosabilă.

Viceprimarul Ovidiu Doroftei a precizat că “lucrurile decurg conform aşteptărilor, încât sperăm ca la sfârşitul săptămânii să fie redeschis traficul rutier pe ambele sensuri de mers”.

Conform informaţiilor prezentate de constructori la comandamentul de ieri dimineaţă, în zilele de miercuri şi joi vor fi făcute lucrări de asfaltare a zonelor care au fost decopertate şi refăcute pentru a aduce suprafaţa carosabilă la acelaşi nivel, de pe sensul de mers de pe partea dreaptă a podului, cum se merge spre Burdujeni.

În aceste condiţii, de vineri, pe Calea Unirii ar trebui să se circule normal, fără ca traficul rutier să mai fie “gâtuit” pe pod, aşa cum se întâmplă zi de zi, când sute de maşini stau încolonate, mergând bară la bară, pentru a traversa zona în care se lucrează pe un sens de mers.

Viceprimarul Ovidiu Doroftei a solicitat constructorilor să menţină ritmul de lucru şi să finalizeze cât mai repede lucrarea, la partea de carosabil, astfel încât disconfortul creat celor aflaţi în trafic să dispară, chiar dacă pe pod se va mai lucra ceva timp, pe zona de trotuare, la înlocuirea balustradelor  şi la consolidare.

Solicitarea conducerii Primăriei Suceava este justificată, în condiţiile în care în ultimele zile, aglomeraţia din trafic a crescut în zonele afectate de lucrările de la pod, deşi nu au fost zile de sărbătoare.

De exemplu, ieri dimineaţă, pe sensul de mers spre Burdujeni, şirul de maşini ajungea tocmai până în Centru, în vreme ce nici dinspre Burdujeni nu se circula mai bine, blocajul rutier făcându-se simţit de pe pasajul CFR.

Podul de peste râul Suceava va mai fi închis parţial traficului auto, dar pentru scurt timp, atunci când va fi turnat stratul final de asfalt pe Calea Unirii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Podul de la Bazar va fi redeschis traficului rutier la finele săptămânii.
 Vizualizări articol: 1137 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Podul de la Bazar va fi redeschis traficului rutier la finele săptămânii4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei