Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 aug 2012 - Anul XVII, nr. 177 (5082)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parcurile şi locurile de joacă din Suceava, stropite cu dezinfectant

Miercuri, 1 August 2012 (16:09:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toate parcurile şi locurile de joacă din municipiul Suceava vor fi dezinfectate, începând de joi, în cadrul unei campanii organizate de Direcţia de Sănătate Publică Suceava, împreună cu Primăria Suceava.

Acţiunile de stropire cu substanţe dezinfectante au loc zilnic, începând de la ora 20.00, atât pe mobilierul urban din parcuri, cât şi pe toate componentele locurilor de joacă pentru copii, principalul scop fiind de  prevenire a extinderii focarului de meningită printre copii.

Ovidiu Doroftei, viceprimar al municipiului Suceava, a precizat că joi seara vor fi dezinfectate 40 de locuri de joacă din cartierele Obcini, Zamca, George Enescu şi Mărăşeşti, inclusiv strada Universităţii, iar vineri seară 33 de locuri de joacă, din cartierele Burdujeni, Centru şi Iţcani.

“E important ca oamenii să ştie că se face această acţiune, ca după ora 20.00 să nu mai folosească locurile de joacă respective până a doua zi dimineaţa”, a adăugat Ovidiu Doroftei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcurile şi locurile de joacă din Suceava, stropite cu dezinfectant.
 Vizualizări articol: 1111 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parcurile şi locurile de joacă din Suceava, stropite cu dezinfectant0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Curatenia supravegheata zilnic, prin sondaj! trimis de
( 1 aug 2012, 19:28:57
Curatenia in parcuri a fost mereu lasata pe ultimul loc si nici nu s-au gasit mijloace de educatie sau legi locale de a-i determina pe mârlanoi sa o pastreze.
Amenzile daca se da la timp, pot fi un adjuvant, un stimulent pentru pastrarea curateniei... ceea ce este la fel de important.
Spun asta, deoarece, eu, la fiecare final de saptamana ma gandesc pe unde imi pot plimba prichindelul, astfel incat sa se si joace, dar sa fie si in aer liber, si, in acelasi timp, sa pot si eu sa ma relaxez.
Am mers in parcul de la Universitate si acolo am dat de o adunatura de ciobani necivilizati care ascultau manele pe telefon, date la maxim. Daca i-am rugat sa dea mai incet, ei m-au indemnat sa plec. Se vede ca mi-au stricat ziua, n-ai cum scapa de ei si nici nu sunt pe cale de disparitie, din pacate.
Pe gazon, alt spectacol!
Copii mai mici sau mai mari jucau fotbal la greu, tocînd amaritul ala de gazon si țintind din cind in cind, in febra jocului, câte un panou solar.
Tinerele mamici isi au ca loc de promenada a carucioarelor intregul gazon, nu stiu de ce n-or mai fi bune aleile proaspat pavate!? Tot acolo este si locul ,,cel mai potrivit” unde se abandoneaza pampersul, ce tocmai a fost schimbat… desi cosurile de gunoi sunt la vedere!
Iar daca cei mai maricei, in joaca lor pe spatiul verde, rup crengute din arbustii ornamentali sau din braduti, nu auzi o dojana, un indemn de a nu mai face asa, din partea celor ce ar trebui sa-i educe, Doamne fereste!
Se uita ca spatiul verde este pentru a incînta privirea, iar pe gazon, cel mult, se poate face plaja.
Poate va ginditi sa puneti un paznic sa supravegheze zilnic, prin sondaj, locurile mai frumos amenajate, mai speciale ale orasului, asa cum de fapt, se obisnuieste a se face in Ungaria si in toate tarile civilizate!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei