Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 iul 2012 - Anul XVII, nr. 170 (5075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Liderul PES: Decizia românilor din 29 iulie va furniza direcţia politică a ţării

Marţi, 24 Iulie 2012 (18:44:26)

Preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni (PES), Serghei Stanişev, declară că România are nevoie de o direcţie politică clară în această perioadă de instabilitate, iar decizia populară de la referendumul din 29 iulie este "definitivă" în această privinţă.

"29 iulie este o zi importantă pentru România. (...) Oamenii au fost chemaţi să dea verdictul cu privire la întrebările serioase ridicate de Parlament cu privire la conduita preşedintelui. Ţara va fi mai puternică prin participarea largă şi directă a cetăţenilor săi. Implicarea lor va aprofunda legitimitatea democraţiei româneşti", afirmă liderul PES, într-un comunicat de presă transmis marţi MEDIAFAX.

Totodată, acesta spune că, în această perioadă de austeritate, instabilitate şi incertitudine, România are nevoie de o direcţie politică clară, iar opinia colectivă a cetăţenilor este "cel mai puternic instrument în orice democraţie".

Potrivit lui Stanişev, după 29 iulie România va putea să reînceapă construcţia drumului spre stabilitate politică şi redresare economică.

"În această perioadă de austeritate, instabilitate şi incertitudine, România are nevoie de clarificarea direcţiei politice. Vocea colectivă a oamenilor este cel mai puternic instrument în orice democraţie. Decizia lor este definitivă. Ei vor oferi această direcţie politică. Duminică, decizia va fi clară, iar de la această dată România poate începe să-şi consolideze calea spre stabilitate politică şi redresare economică", a spus preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PES: Decizia românilor din 29 iulie va furniza direcţia politică a ţării.
 Vizualizări articol: 688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liderul PES: Decizia românilor din 29 iulie va furniza direcţia politică a ţării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei