Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 iul 2012 - Anul XVII, nr. 170 (5075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cod galben de caniculă în Bucureşti şi 20 de judeţe, de miercuri până vineri

Marţi, 24 Iulie 2012 (13:40:37)

Capitala şi 20 de judeţe din estul şi sudul ţării vor fi sub avertizare cod galben de caniculă de miercuri până vineri, când se vor înregistra temperaturi de 35-38 de grade, putând ajunge la 39 de grade în Bărăgan şi Lunca Dunării, iar indicele temperatură-umezeală va depăşi pragul critic de 80.

Potrivit avertizării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, miercuri, joi şi vineri valul de căldură va persista în Muntenia, Dobrogea, sudul şi estul Moldovei şi în cea mai mare parte a Olteniei.

"În aceste regiuni se vor înregistra frecvent temperaturi maxime de 35...38 de grade şi pe arii restrânse, cu precădere în Bărăgan şi Lunca Dunării, 39 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi local va depăşi pragul critic de 80", se arată în avertizarea transmisă marţi de ANM.

Avertizarea cod galben de caniculă a fost emisă pentru Bucureşti şi judeţele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa, Tulcea, Brăila, Galaţi, Vaslui, Iaşi, Bacău, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş şi Vâlcea.

Temperaturi de 35-36 de grade vor fi local şi în Transilvania, iar în regiunile vestice şi sud-vestice temporar instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi izolat cantităţile de apă vor depăşi 25 - 30 de litri pe metru pătrat.

Meteorologii au precizat că, la sfârşitul săptămânii, canicula va persista în cea mai mare parte a zonelor de câmpie şi podiş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cod galben de caniculă în Bucureşti şi 20 de judeţe, de miercuri până vineri.
 Vizualizări articol: 519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cod galben de caniculă în Bucureşti şi 20 de judeţe, de miercuri până vineri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei