Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 iul 2012 - Anul XVII, nr. 170 (5075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

“Surprize” pentru şoferi

Groapă capcană în centrul Sucevei, pe bulevardul principal, recent asfaltat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un crater cu o adâncime de peste 4 metri, apărut chiar bulevardul principal, pe trecerea de pietoni spre staţia Centru (lângă Mc Donald’s), dă fiori şoferilor, care se tem că într-o zi asfaltul recent turnat s-ar prăbuşi, înghiţind cel puţin roata unei maşini.

Chiar dacă la suprafaţă groapa pare mică, adâncimea ei este de peste 4 metri, după cum a rezultat din experimentul făcut de un sucevean care îşi desfăşoară activitatea în zonă.

Constantin Naşcu, vânzător de ziare la chioşcul din apropiere, a încercat să dea de fundul gropii apărute în asfalt cu un băţ lung de aproape 4 metri, dar chiar de a băgat mâna în groapă până la umăr, tot nu a atins partea de jos a acesteia.

“Groapa a apărut când au frezat ei, că au rupt gura canalului. Au pus un carton deasupra şi au turnat asfalt. Are şase metri adâncime numai canalul şi cu încă doi, sunt vreo opt metri - intră maşina cu totul”, spune Constantin Naşcu.

Atenţionată asupra potenţialului pericol, conducerea Primăriei Suceava a trimis imediat inspectorii de la străzi, împreună cu constructorul care a turnat asfaltul, să vadă ce se întâmplă acolo.

“Am trimis deja o echipă de la cei care se ocupă de străzi, să descopere ce s-a întâmplat acolo şi cum poate fi remediat. Am cerut ca reparaţiile să se facă imediat, să nu cumva să se petreacă vreo nenorocire acolo”, a declarat viceprimarul Ovidiu Doroftei.

Deşi în alte zone ale Sucevei astfel de gropi au apărut acolo unde au avut loc avarii la reţelele de utilităţi, apa spălând nisipul şi pietrişul de la baza drumului, în acest caz se pare că e vorba de un canal rămas descoperit sau al cărui capac s-a spart în timpul turnării asfaltului, prăbuşindu-se.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Groapă capcană în centrul Sucevei, pe bulevardul principal, recent asfaltat.
 Vizualizări articol: 1045 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.89/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 18 voturi
Groapă capcană în centrul Sucevei, pe bulevardul principal, recent asfaltat4.9518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(24 iul 2012, 11:29:05
Ce boi sunt cei care asfalteaza, cum sa se intample asa ceva, ar trebui sa facem ca polonezii , sa incredintam drumurile nationale Germaniei sau Austriei cu conditia ca rovinieta sa le-o platim lor, altfel ,ma tem ca vom avea mereu sosele de proasta calitate. Romanii nu-s ca pasarea Phoenix, nu se pot ridica singuri din propria cenusa...asta e realitatea!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei