Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 iul 2012 - Anul XVII, nr. 170 (5075)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clinică privată

Arcadia se extinde la Suceava, în asociere cu Cristian Adomniţei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre principalii prestatori de servicii medicale private din ţară, Grupul Arcadia din Iaşi, care cuprinde Arcadia Hospital, Arcadia Policlinic şi Arcadia Cardio, vine şi la Suceava.

Compania controlată de familia Fiterman, care de­ţine şi Fi­ter­man Pharma, com­pa­nie cu o cifră de afaceri de 40,48 milioane de lei, şi-a propus deschiderea unei clinici private în Suceava în a doua jumătate a anului.

„Arcadia contribuie ca acţionar la deschiderea unei noi clinici medicale în Suceava. Centrul Medical Arcadia Bucovina se va deschide în a doua jumătate a anului, având în principal servicii de imagistică medicală, şi este primul proiect al reţelei Arcadia în afara Iaşiului. În rest, etapa în care ne aflăm este de consolidare a investiţiei iniţiale şi a afacerii”, a spus Mihaela Calcan, reprezentantul companiei, pentru Ziarul Financiar.

La Suceava, Arcadia se extinde prin intermediul lui Cristian Adomniţei, sucevean la origine, fost ministru al Educaţiei şi în prezent preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, precum şi al lui Dan Gabriel Iacob, care au câte 30% din acţiunile Centrului Medical Arcadia Bucovina, în timp ce Adrian Tătăranu are 10% din acţiuni.

În cadrul grupului Arcadia lucrează peste 500 de persoane (inclusiv medicii colabo­ratori), iar cele mai solicitate specia­lizări sunt obstetrică-ginecologie, ORL, oftalmologie, pediatrie şi dermatologie.

Spitalul Arcadia a fost inaugurat în vara anului 2010, iar până anul acesta rezultatele au fost peste aşteptări. În 2011, întregul grup a înregistrat o cifră de afaceri de 7,7 mil. Euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arcadia se extinde la Suceava, în asociere cu Cristian Adomniţei.
 Vizualizări articol: 1757 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.45/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 22 voturi
Arcadia se extinde la Suceava, în asociere cu Cristian Adomniţei4.5522

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu are cum sa fie ca la Iasi! trimis de
(24 iul 2012, 13:48:09
La Iasi am auzit ca Arcadia este cotata ca avind medici specialisti, dar la Sv. daca se vine numai cu aparatura si se conteaza pe doctorii de aici!?……
2.   Pret de pret trimis de
(24 iul 2012, 14:27:59
La 3500 lei cezariana, ma mir sa faca profit aici.
3.   REMEMBER trimis de
(24 iul 2012, 18:10:47
22 AUG. 1995 DECRET GUVERNAMENTAL NR.41566 ,MS IN FRUNTE CU IULY MINCU,PUNE BOTU' LA VACCINAREA COPIILOR IMPOTRIVA HEPATITEI TIP B,VACCINUL NEFIIND SUFICIENT TESTAT.URMARILE SE VAD SI AZI.
IAN. 2006 -SUCEAVA,SE FORMEAZA UN GRUP LA ASP,[1 DIRECTOR+3 ADJUNCTI],TOCMAI IN MOMENTUL IN CARE SE DERULA ,,OPERATIUNEA PESTICIDA SI OMIDA'',CAND TOCMAI DISPARUSE ACETOCIANHIDRINA DE LA METADET SI CAND S-AU IMPARTIT SI BANII CU CARE TREBUIAU ECOLOGIZATE IAZURILE DE DECANTARE DIN JUDET.COORDONAREA ASP-ULUI S-A FACUT DE CATREI NSTITUTUL DE SANAT.PUBLICA IASI.URMARILE SE VAD SI AZI.
DESPRE CLUBURI SI FUNDATII IMPLICATE,INTR-O ALTA EDITIE.
ASA SA LE AJUTE DUMNEZEU!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei