Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 iul 2012 - Anul XVII, nr. 158 (5063)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Corlăţean va merge cu Ponta la Bruxelles şi va discuta cu Viviane Reding

Marţi, 10 Iulie 2012 (17:36:20)

Ministrul Justiţiei, Titus Corlăţean, va face parte din delegaţia Guvernului României care va pleca miercuri la Bruxelles, urmând să aibă o întrevedere cu Viviane Reding, vicepreşedintele Comisiei Europene şi comisar responsabil pentru Justiţie, Drepturi fundamentale şi Cetăţenie.

Potrivit Ministerului Justiţiei, întâlnirea cu Reding va avea loc miercuri, în aceeaşi zi fiind programată o întrevedere cu secretarul general al Comisiei Europene, Catherine Day.

Pe agenda întâlnirilor se va afla o informare referitoare la evoluţiile politice recente de pe scena politică românească, din perspectiva îndeplinirii obligaţiilor României în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV) stabilit în relaţia cu Comisia Europeană, mai spun reprezentanţii ministerului.

Premierul Victor Ponta va pleca, miercuri, la Bruxelles, unde are deja programate întâlniri atât cu preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, şi cu preşedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, cât şi cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

Discuţia cu preşedintele Parlamentului European este prevăzută să aibă loc miercuri seara, iar întâlnirea cu preşedintele Consiliului European a fost deja programată pentru joi.

Tot pentru joi este deja pregătită întâlnirea cu preşedintele Comisiei Europene, conform informaţiilor de la Bruxelles.

Premierul Victor Ponta a declarat recent agenţiei MEDIAFAX că a discutat cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, despre situaţia politică din România şi că a convenit cu acesta să aibă o întâlnire, joi, la Bruxelles.

Comisia Europeană este preocupată de situaţia din România, după suspendarea preşedintelui Traian Băsescu şi după decizia Curţii Constituţionale care validează această decizie, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Executivului UE.

Comisia Europeană a îndemnat de curând România să respecte principiile statului de drept şi independenţa justiţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corlăţean va merge cu Ponta la Bruxelles şi va discuta cu Viviane Reding.
 Vizualizări articol: 497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Corlăţean va merge cu Ponta la Bruxelles şi va discuta cu Viviane Reding0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei