Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 iul 2012 - Anul XVII, nr. 158 (5063)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reuşită

Două licee din judeţ, cu promovabilitate 100% la bacalaureat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două licee din judeţul Suceava se laudă cu performanţa că au atins procentul de promovabilitate la bacalaureat de 100%. Este vorba despre Colegiul Militar Liceal “Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc şi despre Grupul Şcolar Bivolărie. Nici un candidat la bacalaureat din aceste două licee nu a obţinut o medie mai mică de şase, astfel încât să pice examenului.

La Colegiul Militar Liceal “Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc au dat bacalaureatul 91 de absolvenţi şi toţi l-au luat. Cei mai mulţi candidaţi, 39, au obţinut note între 8 şi 8,99, urmaţi de cei cu note de la 7 la 7,99. Medii între 9 şi 9,99 au avut 19 absolvenţi de liceu, iar de la 6 la 6,99, şase absolvenţi. Nici un candidat nu a reuşit să obţină media 10.

La Grupul Şcolar Bivolărie au dat bacalaureatul nouă absolvenţi de liceu şi toţi au promovat, cinci cu medii între 6 şi 6,99 şi patru cu medii între 7 şi 7,99. Este pentru al doilea an consecutiv când Grupul Şcolar Bivolărie are o promovabilitate de 100% la bacalaureat.

Următoarele licee cu promovabilitate mare sunt, în ordine descrescătoare, Colegiul Naţional “Dragoş Vodă” din Câmpulung Moldovenesc. Aici, 97,71% dintre candidaţi au luat bacalaureatul. Astfel, din 175 de candidaţi, doar patru au fost respinşi.

 

Şase licee cu peste 90% rata de promovare

Liceul cu cea mai mare promovabilitate din municipiul Suceava este Colegiul Naţional „Petru Rareş”, unde procentul de promovabilitate este de 95,71%. Din cei 233 de absolvenţi de clasa a XII-a, zece au fost respinşi la bacalaureat. Colegiul înregistrează şi una din cele patru medii de 10 din judeţ.

Colegiul „Petru Rareş” este urmat în clasament de Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, cu promovabilitate de 95,14%.

Urmează apoi Colegiul „Mihai Eminescu”, cu 93,58%, ultimul liceu unde promovabilitatea este de peste 90%, după care alte trei licee au pormovabilitate de peste 80%, iar două, de peste 70%.

Diametral opus liceelor cu promovabilitate integrală sunt două şcoli din judeţ unde nici un candidat nu a promovat. Este vorba despre Grupul Şcolar „Vasile Deac” din Vatra Dornei şi Liceul Particular „Virgil Madgearu”, şcoli care se „laudă” cu o rată de promovabilitate de 0%.

Puţin înaintea lor sunt şcolile Centrul de Studii Ştefan cel Mare şi Sfânt, cu 3,85% promovabilitate, Grupul Şcolar Cajvana, cu 5,41% rata promovabilităţii, Grupul Şcolar Agricol Dorna Candrenilor, cu 6,45% promovaţi şi Grupul Şcolar Iacobeni, unde rata de promovarea fost de 6,67%.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două licee din judeţ, cu promovabilitate 100% la bacalaureat.
 Vizualizări articol: 930 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 12 voturi
Două licee din judeţ, cu promovabilitate 100% la bacalaureat5.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da, da trimis de
(10 iul 2012, 14:09:45
Daca ne gandim ce patroni tarani (sau tarani patroni) se invart prin Bivolarie si zonele adiacente...Daca va uitati la papuci, s-ar putea sa descoperiti ca-s facuti de unul dintre ei.
2.   Nu nu trimis de
(10 iul 2012, 18:50:19
Trebuie specificat : la Grupul Scolar Bivolarie invata copii, elvi surdo-muti! Aceasta scoala recupereaza si integreaza social copii cu deficiente de auz din aproape toata tara

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei