Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 mar 2012 - Anul XVII, nr. 57 (4962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cristian Diaconescu are un credit imobiliar scadent anul acesta

Vineri, 9 Martie 2012 (14:48:53)

Ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, are un credit imobiliar în valoare de 138.500 de dolari scadent anul acesta, potrivit declaraţiei de avere postate pe site-ul Guvernului şi datată 17 februarie.

Ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, are de încheiat anul acesta plata la un credit imobiliar făcut la BCR, în 2002, în valoare de 138.500 de dolari.

Pe de altă parte, el are 2.400 de metri pătraţi în cotă de 3/8 de teren agricol în comuna Stâlpeni, din judeţul Argeş. Anterior, ministrul scria în declaraţia de avere că deţine în această comună 3.830 de metri pătraţi. Ministrul spune însă că suprafaţa de teren s-a micşorat ca urmare a pierderii unui proces.

Ministrul mai deţine un teren de 360 de metri pătraţi în capitală. La capitolul imobile, Cristian Diaconescu îşi menţine cele două case şi două apartamente, menţionate şi în precedentele declaraţii de avere. Astfel, o casă se află în comuna Stâlpeni din judeţul Argeş, în suprafaţă de 50 metri pătraţi, primită moştenire, în cotă parte de 3/8, iar cea de-a doua, în Bucureşti, în suprafaţă de 494 metri pătraţi, dobândită împreună cu soţia sa prin credit.

Ministrul mai are două apartamente, în Capitală, de 110 metri pătraţi şi 62 metri pătraţi, din 1994, dintre care pentru unul deţine o cotă parte de 3/8, fiind primit moştenire.

Ministrul mai are un Ford, fabricat în 2008, şi achiziţionat printr-un contract de "buy back".

El are în continuare trei tablouri primite moştenire, în 1987 şi 1994, în valoare de 6.000 de euro.

Cristian Diaconescu şi soţia sa, Mariana Diaconescu, au mai multe conturi în valoare însumată de aproximativ 100.000 de lei, 13.000 de euro şi 4.000 de dolari. Dintre cele zece conturi menţionate în declaraţia de avere, ministrul este titular doar la două - ambele la BCR Erste - în valoare totală de circa 13.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cristian Diaconescu are un credit imobiliar scadent anul acesta.
 Vizualizări articol: 502 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cristian Diaconescu are un credit imobiliar scadent anul acesta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei