Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 mar 2012 - Anul XVII, nr. 57 (4962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

8 Martie în trafic

Şoferiţele, trase pe dreapta cu cosmetice şi flori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doamnele au fost răsfăţate de 8 Martie şi în trafic, poliţiştii rutieri trăgându-le pe dreapta pentru a le ura o primăvară frumoasă, „La mulţi ani” şi oferindu-le produse cosmetice, o felicitare şi flori, cu ajutorul sponsorilor Avon şi Auto Mitric, dealer VW.

În municipiul Suceava acţiunea s-a desfăşurat începând cu ora 11.00, în faţa Hotelului Bucovina. Pentru unele şoferiţe numeroşii poliţişti au însemnat puţină panică, însă micile stângăcii au fost trecute cu vederea, iar atmosfera a fost una foarte plăcută.

Inspectorul Mihai Gabinat, şeful Biroului Drumuri Naţional Europene din cadrul Serviciului Rutier, prezent la acţiune, a remarcat: „Unele doamne, mai timide, au avut oarece emoţii, au mai fost oprite şi câteva viitoare conducătoare auto, deci eleve la şcolile de şoferi, care au fost cele mai emoţionate şi au primit cu puţină frică această oprire, mai ales că au fost prima dată oprite în trafic. Le-am urat tuturor o primăvară frumoasă şi drum bun fără evenimente rutiere”.

În ceea ce-i priveşte pe reprezentanţii Auto Mitic, aceştia au împărţit flori şi felicitări în municipiile Suceava şi Rădăuţi, dar şi la Iulius Mall.

Radu Ianovici, director de marketing la Auto Mitric, a precizat: „Ca în fiecare an, Auto Mitric, dealer VW, în colaborare cu Poliţia Rutieră, sărbătoreşte într-un mod aparte ziua de 8 Martie. Am ieşit în stradă şi am oferit flori doamnelor şi domnişoarelor, tuturor participantelor la trafic. Am ales acest mod de a ne manifesta pentru că dorim să le transmitem femeilor că echipa de la VW va fi mereu alături de dumnealor şi le va sprijini ori de câte ori vor avea nevoie de noi”.

Pe lângă cosmetice, flori şi felicitări, şoferiţele au primit şi o invitaţie la un drive test cu noul VW Beetle.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferiţele, trase pe dreapta cu cosmetice şi flori.
 Vizualizări articol: 1714 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şoferiţele, trase pe dreapta cu cosmetice şi flori5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei