Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 mar 2012 - Anul XVII, nr. 57 (4962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur: PD-L şi-a luat botezul dreptei odată cu reformele făcute

Vineri, 9 Martie 2012 (16:30:22)

Prim-vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat vineri, la Şcoala Naţională de Management Politic organizată de tinerii democrat-liberali suceveni, că PD-L „şi-a luat botezul dreptei” prin toate reformele făcute de când se află la guvernare. Flutur a precizat că, deşi PD-L a fost criticat pentru că PD a venit din zona de centru-stânga a politicii, democrat-liberalii au avut curajul să-şi asume responsabilităţi şi să promoveze reforme pentru modernizarea statului român.

„Una dintre valorile de dreapta este responsabilitatea. Nu am guvernat cu ochii la sondaje. De la peste 30%, cu cât am câştigat alegerile parlamentare, ne-am dus jos, pentru că trebuia să alegi între a face reformă, care era de multe ori nepopulară, sau a rămâne bine în sondaje”, a spus Flutur.

El a subliniat că, în comparaţie cu PD-L, partidele de stânga nu gândesc la fel, primul exemplu fiind dat de PSD, „atunci când a crăpat acea alianţă între PD-L şi PSD”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: PD-L şi-a luat botezul dreptei odată cu reformele făcute.
 Vizualizări articol: 870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur: PD-L şi-a luat botezul dreptei odată cu reformele făcute0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si-a luat-o... trimis de
( 9 mar 2012, 19:17:53
Cum adica "si-a luat botezul dreptei"? Din exces de zel, PDL si dl Flutur si-a luat "botezul" in ceea ce priveste greselile de exprimare. Poate "a luat botezul politicii de dreapta, caracteristica unui partid de dreapta". Oricum, era si mai bine daca renunta total la partea cu "botezul". Dsa ne spune ca PDL a avut curaj sa promoveze "reforme", dar politica se face ca o datorie fata de oameni, nu ca, "curaj". Asta arata ca "reformele" de "curaj" sunt pompieristice. Una din valorile de "dreapta" este responsabilitatea. Sa intelegem deci, ca democratia este un sistem pe jumatate iresponsabil (caci exista si partide ale stangii), dictatura de stanga, total iresponsabila, iar regimul lui Hitler, cu un singur partid, de dreapta, responsabil in totalitate. Bravo, domnule! PDL a ales, de fapt, si "responsabilitatea", dar si nici sa se duca prea "in jos", a se vedea discursul sefului dlui Flutur in parlament. In comparatie cu PDL, partidele de stanga nu gandesc la fel? Dar partidele de dreapta? Dar cele de centru? Probabil intreg universul apartine PDL, cu exceptia partidelor de stanga, si... a planetei Marte (are culoarea rosie, probabil apartine PSD-ului).
2.   Dreapta lui Flutur! trimis de
(10 mar 2012, 10:39:49
Bai sef de Consiliu Judetean! Dreapta in politica nu e aceeasi cu dreapta cu care te joci matale dimineata in baie!!! Fu2-10 gat de jegos! Pentru voi reformele inseamna taieri de salarii si pensii si furturi de voturi in Parlament? Nesimtitilor!!!
3.   Da, da! trimis de
(10 mar 2012, 10:54:25
Ce botezul DREPTEI o să vi-l luați voi!!!!!
De la dreapta aia VALABILĂ, nu făcătura fesenistă!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei