Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 mar 2012 - Anul XVII, nr. 57 (4962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trei dintre cei şase răniţi în atacul de la Perla, externaţi de la spitalele Elias şi Floreasca

Vineri, 9 Martie 2012 (15:48:01)

Trei dintre cei şase răniţi în atacul armat de la coaforul din zona Perla - Dorobanţi au fost externaţi din spitalele Elias şi Floreasca, o alta urmând să plece sâmbătă, potrivit medicilor celor două unităţi sanitare.

Doi dintre pacienţi, un bărbat şi o femeie, au fost externaţi de la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Bărbatul, care în urma atacului armat de la Perla a fost împuşcat de Gheorghe Vlădan în partea dreaptă a corpului, foarte apoape de ficat, dar fără să lezeze acest organ, a fost externat joi.

Vineri, medicii au decis să externeze şi una din cele două femei internate la Spitalul Floreasca. Aceasta a fost împuşcată în abdomen, glonţul a ricoşat de coaste, după care a intrat prin partea inferioară a sânului şi a ieşit prin partea superioară a acestuia, ea suferind şi o contuzie pulmonară.

"La Spitalul de Urgenţă Floreasca a fost externat joi primul pacient dintre cei trei internaţi, iar vineri va fi externată şi una dintre femei, respectiv cea care nu a fost supusă unei intervenţii chirurgicale", a declarat pentru MEDIAFAX doctorul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare.

Cealaltă femeie, care a fost operată marţi, rămâne în continuare în spital, starea acesteia fiind bună. Aceasta a fost împuşcată în zona abdominală, inghinal, glonţul oprindu-se aproape de un grup de vase (aortă, venă, nerv).

Cea de-a treia persoană a fost externată de la Spitalul Elias joi, respectiv bărbatul de 56 de ani care a fost împuşcat în genunchiul stâng.

Una dintre cele două femei internate la Spitalul Elias va pleca sâmbătă din unitatea sanitară.

"Probabil la începutul săptămânii viitoare va pleca din spital şi a treia persoană, întrucât starea ei este bună", a declarat agenţiei MEDIAFAX directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Elias, dr. Dana Safta.

Şase persoane au fost internate în Spitalele Floreasca şi Elias din Capitală în urma atacului armat care a avut loc într-un coafor din zona Dorobanţi.

Luni, în jurul orei 17.30, Gheorghe Vlădan (53 de ani), şofer la Policlinica MAI, a intrat în coaforul din complexul Perla, din cartierul Dorobanţi, unde lucra soţia sa, Florina Vlădan (47 de ani), coafeză.

Vlădan şi-a împuşcat mortal soţia, apoi a tras într-o colegă a sa, casiera Mariana Bendre, după care a rănit alte şase persoane aflate în salonul de înfrumuseţare din Bucureşti.

Gheorghe Vlădan a fost arestat marţi, pentru omor calificat şi deosebit de grav, el fiind acuzat şi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar şi de premeditarea faptei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei dintre cei şase răniţi în atacul de la Perla, externaţi de la spitalele Elias şi Floreasca.
 Vizualizări articol: 566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei dintre cei şase răniţi în atacul de la Perla, externaţi de la spitalele Elias şi Floreasca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei