Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 ian 2012 - Anul XVII, nr. 13 (4918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O păpuşă reprezentându-l pe Traian Băsescu, incendiată de mai mulţi protestatari la Timişoara

Miercuri, 18 Ianuarie 2012 (18:36:46)

Mai mulţi protestatari aflaţi, miercuri seară, în Piaţa Victoriei din Timişoara au spânzurat, iar apoi au dat foc unei păpuşi reprezentându-l pe preşedintele Traian Băsescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mai mulţi protestatari au adus în Piaţa Victoriei din Timişoara o păpuşă pe care scria "Judecat şi spânzurat cu tot PDL-ul" şi "Să trăieşti bine după gratii", despre care spuneau că îl reprezintă pe preşedintele Traian Băsescu.

După câteva minute, timp în care agitau păpuşa care era spânzurată de un băţ, mai mulţi protestatari i-au dat foc, iar unii cântau imnul naţional, în timp ce alţii strigau "Jos Băsescu".

La ora transmiterii acestei ştiri, în Piaţa Victoriei manifestează aproximativ o sută de persoane.

Protestatarii au steaguri tricolore şi pancarte pe care scrie "România, salvează-te", "Jos Guvernul mafiot", "Jos Băsescu" şi scandează "Jos Boc", "Demisia" şi "Jos Băsescu".

Mitingul este autorizat până la ora 17.00, iar de la ora 18.00 în Piaţa Victoriei sunt aşteptaţi suporterii echipei Poli Timişoara, care vor protesta faţă de modificările aduse Legii 4 din 2008.

La miting a avut loc şi un incident, după ce un bătrân a fost lovit de unul dintre liderii revoluţionarilor care protestează în Piaţa Victoriei din Timişoara, victima fiind scoasă din mulţime de către jandarmi.

Incidentul a avut loc după ce unul dintre liderii revoluţionarilor din Timişoara, Lorin Fortuna, a dat foc, în timpul protestului din Piaţa Victoriei, unor poze reprezentându-i pe Victor Ponta, Ion Iliescu şi Traian Băsescu.

La un moment dat, un bătrân aflat în mulţime s-a apropiat de Fortuna şi a încercat să stingă flăcările, fiind lovit de revoluţionar.

Jandarmii au intervenit imediat şi l-au scos pe bătrân din mulţimea care începuse să vocifereze.

Acţiuni de protest au avut loc, în ultimele zile, atât în Piaţa Universităţii din Capitală, cât şi în mai multe oraşe din ţară, între care Cluj-Napoca, Braşov, Vaslui, Iaşi, Deva, Galaţi, Timişoara, Târgu Mureş, Arad, Alba Iulia, Sibiu, Ploieşti, Slobozia, Piteşti, Giurgiu, Slatina, Craiova, Oradea, Constanţa, Suceava, Focşani.

Protestele au fost declanşate săptămâna trecută, după demisia lui Raed Arafat, în semn de susţinere a fondatorului SMURD. Acţiunile de protest au continuat şi marţi, în ciuda deciziei lui Raed Arafat de a reveni în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O păpuşă reprezentându-l pe Traian Băsescu, incendiată de mai mulţi protestatari la Timişoara.
 Vizualizări articol: 448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O păpuşă reprezentându-l pe Traian Băsescu, incendiată de mai mulţi protestatari la Timişoara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei