Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 ian 2012 - Anul XVII, nr. 13 (4918)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aproximativ o sută de persoane au ieşit din nou în stradă, la Timişoara

Miercuri, 18 Ianuarie 2012 (16:42:38)

Aproximativ o sută de persoane, revoluţionari şi sindicalişti, protesteză, miercuri, în Piaţa Victoriei din Timişoara, aceasta fiind a şasea zi de manifestaţii la adresa preşedintelui Traian Băsescu şi a premierului Emil Boc, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Miercuri, protestatarii s-au strâns în Piaţa Victoriei în jurul orei 14.00, ca şi în zilele precedente, majoritatea fiind revoluţionari. Acestora li s-au alăturat şi sindicalişti de la Cartel Alfa.

Protestatarii au steaguri tricolore şi pancarte pe care scrie "România salvează-te", "Jos Guvernul mafiot", "Jos Băsescu" şi scandează "Jos Boc", "Demisia" şi "Jos Băsescu".

Mitingul este autorizat până la ora 17.00, iar de la ora 18.00 în Piaţa Victoriei sunt aşteptaţi suporterii echipei Poli Timişoara, care vor protesta faţă de modificările aduse Legii 4 din 2008.

Acţiuni de protest au avut loc, în ultimele zile, atât în Piaţa Universităţii din Capitală, cât şi în mai multe oraşe din ţară, între care Cluj-Napoca, Braşov, Vaslui, Iaşi, Deva, Galaţi, Timişoara, Târgu Mureş, Arad, Alba Iulia, Sibiu, Ploieşti, Slobozia, Piteşti, Giurgiu, Slatina, Craiova, Oradea, Constanţa, Suceava şi Focşani.

Protestele au fost declanşate săptămâna trecută, după demisia lui Raed Arafat, în semn de susţinere a fondatorului SMURD. Acţiunile de protest au continuat şi marţi, în ciuda deciziei lui Raed Arafat de a reveni în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproximativ o sută de persoane au ieşit din nou în stradă, la Timişoara.
 Vizualizări articol: 549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproximativ o sută de persoane au ieşit din nou în stradă, la Timişoara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei