Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 dec 2011 - Anul XVI, nr. 286 (4884)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Borbely:Vom încerca să îmbunătăţim proiectul de buget;cred că sunt premise să fie votat în Parlament

Duminică, 4 Decembrie 2011 (16:33:48)

Ministrul Mediului, Borbely Laszlo, care este şi deputat de Târgu Mureş, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că săptămâna viitoare vor mai fi discuţii legate de proiectul de buget pe 2012, pentru a fi îmbunătăţit, însă "există premise" ca acesta să fie votat în Parlament.

Borbely Laszlo, care este vicepreşedintele politic al UDMR, a declarat că "există premise" ca proiectul de buget pe 2012, pe care l-a apreciat ca fiind "echilibrat şi precaut", să fie votat în Parlament.

Borbely a menţionat că, personal, nu a depus amendamente la proiectul de buget, în calitatea sa de deputat de Târgu Mureş, întrucât este şi membru al Guvernului, însă a participat la discuţiile din grupul său parlamentar.

Borbely a precizat că săptămâna viitoare vor mai exista discuţii legate de proiectul de buget pe 2012, pentru ca acestuia să îi fie aduse îmbunătăţiri.

"Am discutat problema bugetului, fiecare a avut discuţii în grupul său parlamentar. Vom mai încerca să-l îmbunătăţim, va trebui să mai discutăm săptămâna viitoare. Cred că e un proiect de buget echilibrat, precaut, care asigură pentru investiţii o sumă comparabilă cu cea de anul trecut, la Mediu şi la alte ministere, şi într-un procent mai mare, comparativ cu perioada de dinainte de 2010. Cred că există premise a fi votat în Parlament, noi am fost de acord, în urma măririi bugetului la Cultură, Sănătate şi chiar la Mediu, cu 30 la sută", a afirmat Borbely.

Birourile Permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au aprobat, în această săptămână, calendarul dezbaterilor asupra proiectului bugetului de stat pe anul 2012, şedinţa în plen pentru aprobarea acestuia fiind programată pentru 12 decembrie.

În 5 decembrie, va avea loc o şedinţă comună a comisiilor de specialitate, urmând ca în intervalul 6 - 11 decembrie să aibă loc dezbaterile asupra bugetului în aceste comisii. Şedinţa de plen pentru dezbaterea bugetului pe 2012 este programată să se desfăşoare în data de 12 decembrie, începând cu ora 16.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Borbely:Vom încerca să îmbunătăţim proiectul de buget;cred că sunt premise să fie votat în Parlament.
 Vizualizări articol: 631 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Borbely:Vom încerca să îmbunătăţim proiectul de buget;cred că sunt premise să fie votat în Parlament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei